Ez már az osztrák kisváros…? – újabb fotók a városszépítő képviselői kedv felcsigázására

Egyértelműen eljött a képviselők egykori kijelentéseivel való szembesítés ideje, lejártnak érzik a választók azt a türelmi időt, ami múltán már elvárható lenne a választási ígéretek beváltása. Erre utal az, hogy olvasóinktól ömlenek a város sok tekintetben nem javuló köztisztaságát, elhanyagolt zöld területeit bemutató fotók.

A félreértés elkerülése végett lapunk nem szeretne teret engedni a kákán is csomót keresésnek, egyszerűen csak bemutatni kívánjuk azokat a váci tájakat, amelyek még a választások előtt mindannyiszor szemet szúrtak a városházára készülő jelölteknek, akik

közben egyre nyilvánvalóbban minden kritikai érzéküket sutba dobva már egyáltalán nem posztolnak a még mindig meglévő, de akkoriban felnagyított közterületi anomáliákról.

Aki ilyen kritikus posztot talál ma a Matkovich-frakcióban politizálóknál, kérjük jelezze, hogy kellő önkritikát tudjunk gyakorolni.

Tehát mi semmiképpen nem a valótlant kívánjuk egyféle sajtónagyítóval óriásivá tenni, hiszen úgy látjuk, talán nem több és nem kevesebb mindaz, ami ma is a várost csúfítja, viszont

egyféle demokráciadeficitet vélünk abban, hogy a képviselőkből a városszépítő vehemencia minimálisra csökkent a megválasztásuk óta.

Kijelenthető, hogy a város alapvetően szép, adottságai kiválóak és kertészei tehetségesek és szorgalmasak. Andalgó rovatunkban nem győzünk majd virtuális kalaplengetésekkel kezük munkáját dicsérni. Íme egy fotómontázs erről a szép városról:

A virágos város

De álljanak itt a képviselői kritikák 2018-19-ből és fotók mellettük, amelyek mindegyike most szombaton készült. Az olvasó visszajelzése nem többet és nem kevesebbet jelez, hogy

ma is legyen szemük a csúfra a képviselő hölgyeknek és uraknak, s ne vesszen ki belőlük a városszépítő buzgalom:

A botanikai kérdésekben manapság ismeretterjesztő írásokat publikáló képviselő egykor súlyos fűvészeti problémákat észlelt a város számos pontján
További füvek és bokrok botanikai tanulmányozásra Kiss képviselő úrnak
A munkásszállások egykori lakói ma sokan munkanélkülivé váltak, s a hajléktalanok keserű, búfelejtő italát isszák. A korábban kritizált helyzet sem úgy látszik, mintha javult volna Vácon… Sőt!
Az eltakarítatlan szemét sem csökkent, csak a rá való intenzív képviselői odafigyelés

Várjuk olvasóink további fényképeit a városszépítő képviselői kedv felcsigázására!