SZABÓ CSABA SZEMEBSÍTETTE A JOBBIK ELNÖKSÉGÉT FEHÉR ZSOLT PEDOFIL BOTRÁNYÁVAL

Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke többeket felhívott a Jobbik elnökségéből, és tájékoztatta őket Fehér Zsolt önkormányzati képviselő, váci Jobbik elnök pedofil botrányáról. 

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese Szabó Csabának azt mondta, hogy szerinte a pedofíliával nem lehet viccelődni. Arra a kérdésre pedig, hogy botránya után Fehér Zsolt hogyan lehet még mindig a váci Jobbik elnöke azt válaszolt, hogy ő elutasít mindent, ami a pedofíliának bármilyen nevetség tárgyává való tételét megvalósítja. Szabó azt is megkérdezte tőle, hogy a párton belül lesz-e következménye Fehér Zsolt tetteinek Potocskáné Kőrösi Anita azt reagálta, hogy fogja jelezni az elnökség felé.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke azt nyilatkozta, hogy ilyesmivel viccelődni nem szabad, nem illik és nem fér bele semmilyen szinten, miután Szabó Csaba részletezte neki, hogy amikor Fehér Zsolt volt az Arbo Nyúz főszerkesztője, 12 éves kislányok megerőszakolásáról írtak a kiadványban, majd Fehér egy közösségi bejegyzésben ismerte el, hogy „ami a maga idejében röhögni volt jó, mára világraszóló botrányért kiált”.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke viszont nem válaszolt Szabó Csaba kérdéseire, telefonbetyárkodásnak minősítette a hívását, majd szó nélkül kinyomta a telefont, amikor Szabó szembesítette őt azzal, hogy a pedofilbotrányba keveredett Fehér Zsolt a Jobbik alapítványától havi félmillió forintot kap.

Az erről készült videót Szabó Csaba facebook-oldalán nézhetik meg.