ÍME FEHÉR ZSOLT SZENNYLAPJA, ITT AZ ARBO NYÚZ GYŰJTEMÉNY – 18+!

Kislányok megerőszakolásáról és a nők gyűlöletéről közölt írásokat korábban Fehér Zsolt önkormányzati képviselő, a váci Jobbik elnöke, amikor még az ARBO NYÚZ főszerkesztője volt. Matkovich azóta is védi őt.

Mindez már ismert a váciak előtt, de arra talán ők sem számítottak, hogy Fehér beismeri, egy kiscsajt megerőszakolni a városháza előtt szerinte régen még vicces volt.

Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester máig védik a pedofilbotrányba keveredett Fehér Zsoltot. Matkovich egy közmeghallgatáson is kijelentette, hogy „nincs értelme erről beszélni.”

Ebben a cikkben elolvashatják, hogy milyen pedofil tartalmak jelentek meg az Arbo Nyúzban, aminek Fehér volt a főszerkesztője.

FIGYELEM! FELNŐTT TARTALOM! CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

 

1. szám – 2002. 11.21. – 

„Köszöntöm a kedves olvasót abból az alkalomból, hogy volt olyan hülye, hogy e lap
olvasására adta a fejét, ahelyett, hogy egy sötét kocsmában egy édes nagyfröccs mellett
elmerengne azon, hogy milyen értelmetlen is nyomorúságos élete; vagy hogy szerencsére IQ- szintje megüti a hetvenet, így azt se tudja mekkora mázlista, hogy kimarad szennylapom olvasóinak táborából.”

„2002. Sziget fesztivál, Budapest – Enyhén molett nigériai hölgy társaságában.
Mindenkit megnyugtatok: nem történt semmi. Érdemes megfigyelni a kakastaréjomat!”

 

3. szám. – 2002.12.03. 

„Továbbra is várom kitörésre vágyó, ivarérett lányok jelentkezését! Fényes karrierlehetőség!!!!

„Romantikus azért volt, mert Izabella fizetett. Ezután bepattantunk Audimba, fel hozzám: majd hatalmasat szeretkeztünk. Másnap 50 Ft-tal emeltem a fizetését.”

„Telehányom a zacskót/ Felvágom az ereimet.
Ooo, Pilóta keksz/
Csak maszturbálok naphosszat/ Mert utálnak a lányok/
Ha végigmegyek az utcán/ Az undortól hányok.”

 

4. szám – 2002.12.06. –

„Hány nővel kúrtam idén?”
„Még szűz Zsizsik 8.60 Kettővel 5.20 Hattal 1.50”

 

6. szám – 2002.12.13. –

„Tegnap egy középiskolás diáklány csapatot fogadtam vendégül lakásomon. A kis felajzott szukák némi alkohol hatására nagyon felpörögtek és megerőszakoltak. Próbáltam ellenkezni, de nem bírtam a túlerővel szemben, mind végigmentek rajtam. Nagyon rosszul esett azért, a Váci Rendőrkapitányságon feljelentettem őket. Hiába, nem könnyű a sztárok élete!”

 

7. szám – 2002.12.17. –

„Két olyan jó nő, mint Brigit és Suzan ritkán fordul meg egyszerre a fürdőkádamban. Leszbikusok és arra kértek, mitöbb könyörögtek, hogy elégítsem ki őket. Na jó, mondtam és a gyönyörök kertjébe vezettem őket, a csillagok közzé. Nekik már bejött az élet!”

„22 éves, magányos srác szabadidő kellemes eltöltésére hölgypartnert keres 25 éves korig. Közös érdeklődési kör esetén hosszú távra.”

HétköznaPICSAlódások dalszöveg:
„Egész nap szenvedek/Mert itthagyott/ Az ágyban csak magamhoz/ Nyúlhatok/ Orális, anális sex/ Égveled!/ Nő nélkül szenvedek/ Úgy szenvedek!/ Gyötrődök, mint egy állat/ Kis kurva, úgy kivánlak!/

Abban a furcsa pózban/ Nem volt jobb senki nálad/ Gyötrődök, mint az állat/ Baby én visszavárlak/ Csak a lábaim között/ Érezzem újra a szád!/ Piába fojtom a bánatom/ Egy jó nagy spriccelésről álmodom/ Segits, te rohadt ringyó/ Mert szenvedek/ Nem jutok orgazmushoz /Csak veled! Hol volt, hol nem volt… „ahol a kurta faszú malac kúr, és a kakukktojás folyás mosás nézett, mint orángután szopás után élt három jó barát: makacs szennyeződés, a ropogós ostya és a fennséges jégkrém.”

 

8. szám – 2002.12.23. –

„Ezért várom olyan lányok jelentkezését, akik szeretnének minderről a saját nemi szervükkel is megbizonyosodni. Nem fogjátok megbánni, mert utána eláslak benneteket a kert sarkában.”

„egy punkkoncerten Gödöllőn két és fél éve odamentünk egy Brigi nevű lányhoz, aki azzal kérkedett, hogy ő necrofil (halottakkal dug). … Eljössz velünk kefélni? Nemmel válaszolt, majd úgy tett akkor is, mikor felajánlottuk neki, hogy nem akarjuk partiba, lehet külön külön is. Erre felháborodott, hogy hogy képzeljük mi ezt. Na, csak ennyit a nagy hangemberekről, a halott jó, az élő nem? Igaz a hullamerevségtől az is keményebb, mint az igazi.”

Pedofeeling

„A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arc?… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kis csajok még babáznak, nem kívánják a faszt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akarta kínálni egy kólávál. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a puncija nedves volt. Nem bírtam magammal bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán grrr… a kurva életbe.”

 

9. szám – 2002.12.28. –

Balettosokról: „hallomásból tudom, hogy ezek a nőszemélyek rendszeresen gyakorolják a
hüvelytornát.” „a tüzes szukák őrült maszturbálásba és egymás frustozásába? kezdtek.” „azok a kis dögök már felcsatolható műpénisszel vették egymást kezelésbe”

 

12. szám – 2003. –

„A szanatóriumban igen kedvesen bántak velem a nővérkék, talán mert folyamatosan
szextörténeteimmel szórakoztattam őket, főként a becsempészett jointok elfogyasztása után. „Megdugsz? Megduglak – bólogattam…. Érzéki ajkai olyat tettek velem, amilyen fantasztikus még ritkán történt életemben, majd hanyattfeküdt, bepucsított, meglovagolt, aztán hanyattfeküdt, bepucsított, meglovagolt meg még jó pár dolgot művelt velem…”

Retek című írás:

„Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák.”

 

13. szám –2003.01.30. –

„Az igazi nő szeret flörtölni, félrekúrni az orránál vezetett és lenézett férfiállatokkal.”
„Az igazi nő több biszexuális élményen is átesett, megjegyezvén, néha jobb is, mint a durva férfiakkal.”
„S a finom vacsora után oboáznak egy fél órácskát az igazi férfinak.”

Adél megkért engem, hogy tegyem bele az újságba képét, mert szexpartnert keres magának. A keresett fiú legyen extra méretű (min. 22/6 cm), rendkívül potens, és szeresse az orális és anális játékokat.”

„Tünde profi kurva, 2000-ért csókolózik is.”

„Az Arbo Nyúz főszerkesztője nőt keres magának, mivel idén még csak egyszer dugott. … Szeress kiszolgálni engem, normál, orál, minden mehet, hozd a barátnődet is!”

„Sok a szabadidőm, ezért keresem azt a töröttszárnyú angyalbébit, aki már tökmindegy, és hajlandó egész éjszaka paráználkodni. Borotvált szárnyúak előnyben. Jelige: Hajtanálak, mint SINGER a varrógépet!”

 

15. szám – 2003. –

A főszerkesztő naplójából:
2003. február 22., szombat
„Ma jó kedvem volt. Megfőztem Anikót, akit még a múlt héten ismertem meg és daraboltam fel. Este sétálni indultam. Az idő borús volt, meg a kis csaj, akit a polgármesteri hivatal előtt erőszakoltam meg. A mai fiatalok nem tudnak örülni semminek!?”

 

17. szám – 2003.03.18. –

„Teret adunk a vágyainak! – Keféljen jó nagyokat!”

Pedofeeling 2
„Tegnap kissé illuminált állapotban mentem haza, megláttam a 12 éves Petrát a házunk előtt egy idős úr társaságában. Éppen a kulcsomat kerestem, mikor sikoltozást hallottam a hátam mögül. Az idős úr a kiscsaj bugyijában mutatott és közben maszturbált. Hát nekem se kellett több, odamentem hozzájuk. – A kurva anyádat, te köcsög pedofil vén geci, mert kinyíltak – fejberúgtam az öreget, erre Ö bemutatott egy szabadon választott talajgyakoraltot. – Nem is tudom, hogy köszönjem meg – szólt Petra. – Ugyan, semmiség! Elbántam már én nagyobb vadakkal is. – De valahogy mégis meg akarom köszönni! – Na jó, térdelj le és szeress! Behívtam, letérdelt és nagyon szeretett. Aztán magamévá tettem és megkértem a kezét. Egy hatalmas alvás után, reggel így szólt hozzám a kis aranyos: – Tényleg elveszel feleségül? – Hát persze – válaszoltam gúnyosan… Petrát a körtefa mellett ástam el oda, ahová a kutyámat is. Gondoltam vigyáznak majd egymásra. Nyáron majd exhumálom őt, és megismételjük ezt a csodálatos éjszakát!”

 

23. szám – 2003.06.27. –

„Hosszú vajúdás után június 14-15-re virradóan végre pinához jutottam, így kiegyensúlyozottan élem a napjaimat, nagy kő esett le a zacskómról.”

„Megjelent a piacon a Barbie-kollekció legújabb példánya a baszó Barbie.”

 

26. szám – 2003. –

Apróhirdetés: „Hello, lányok, vagányok, akik még nem sárkányok. Az elveim modernek, ki jön hozzám modellnek? Ha hátterem parti nád, szétnyithatnád …, ha hátterem nagy kazlak, alaposan meg…, Becenevem Bandi, a kamerám kandi.”

„Nyalni kezdtem az én kis pisipartnerem bársonyos kis pinácskáját.”

„Egész kicsi korom óta rendszeresen önkizek. Nem is tudom, talán úgy 5-6 éves korom óta. … mikor már nagyobb lettem, 12-13 éves a lyukacskámba is bedugtam egy ujjam, és ez még jobb volt.”

 

30. szám – 2004.02.26. –

„Franciaágyban dugtunk, gumi nélkül basztunk, hatalmasat keféltünk, fazékban főztünk.
Ma is Mariannra maszturbáltam helyette. … Egy kiadós kefélés nélkül ért véget az elmúlt egy és háromnegyed év legnagyobb szerelme.”

 

32. szám – 2004.03.19. –

„Mind a tíz ujjamra húsz nő jut: … 1 kábszeres, 1 kurva, 1 nekrofil, 1 nemibeteg, 1 őrült, 1, anorexiás, 1 nimfomán … és csak 1 normális. Ez utóbbi nemigen akar szóba állni velem, nem is értem miért.”