SZÁDOCZKI IMRE: POTENCIÁLISAN CSALÁS – FELHÍVOTT MATKOVICH ILONA

Nem ismer határt a váci balliberális önkormányzat, ha félretájékoztatásról van szó, telefonos közvélemény kutatásba kezdtek. Azonban olyan embereket is felhívnak, akik soha nem járultak hozzá a telefonszámuk kiadásához. Közéjük tartozik Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke is, akit nem csak a saját, hanem a céges telefonszámán is felkerestek.

„Meglepetésemre a telefonom azt írta ki, hogy potenciális csalás. Az elsőt még nem is vettem fel, aztán egy órával később a céges telefonomon is felhívott. Ez különböző kérdéseket vet fel. Honnan tudják az én telefonszámomat? Különösen a cégeset. Ezzel majd elszámoltatjuk őket, ugyanis az adatvédelmi hatóságnál bejelentettem ezt a dolgot” – részletezte Szádoczki Imre.

Kérdés tehát, hogy Matkovich Ilonáék milyen adatbázissal rendelkeznek és hogyan tudják leszűrni, hogy egy országos vállalat előfizetésében lévő SIM-kártyák közül melyiket használják váci munkavállalók?

Szádoczki Imre a telefonszámnak is utánanézett, amiről hívták őt. Elmondása szerint ugyanezt a számot használták a 2022-es választások alkalmával.

A közvélemény kutatás egyébként olyan kérdéseket tartalmaz, amikkel Matkovich Ilonáék hergelik a lakosságot. Akkumulátorgyár és munkásszálló építéssel riogatják a váciakat.

A témában készült riportunkat a facebook-oldalunkon nézhetik meg.