LABDARÚGÁS: VERESÉGET SZENVEDETT A VVLSE CSAPATA A BUDAKALÁSZ VENDÉGEKÉNT

Az ország egyik legszebb fekvésű stadionja a ligeti, de a Budakalász Omszki-tó parti otthona is nagyon szép környezetben található – itt játszott és szenvedett vereséget a Pest megyei első osztályú bajnokság hétvégi fordulójában a VVLSE csapata.

A 20. percben büntetőhöz jutott a hazai csapat és Csánki Krisztián élt is az alkalommal (1 – 0). Negyedóra elteltével Török Noel bal oldali szögletéből a nyáron igazolt Huber Tamás fejelt a    hálóba az ötösről (1 – 1).

A félidei szünet után, a 76. percben újra vezetéshez jutottak a vendéglátók: egy kapufáról kipattanó lövést Czibulya passzolta a kapuba (2 -).  A hajrában a budakalásziak elvégezhettek még egy büntetőt, ám ez kimaradt, így az eredmény már nem változott.

Fotó forrás: VVLSE

Ezen a héten pénteken, a ligeti stadionban vívja újabb bajnoki meccsét a VVLSE, a Pilisi LK érkezik ellenfélnek, a mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Jegyzőkönyv

Pest megyei I. osztály, 4. forduló
Budakalászi MSE – Vác VLSE 2–1 (1–1)
Budakalász, 120 néző. Vezette: Aszódi Cs. (Kara, Soós)
Budakalász: Sásdi – Mészáros H., Králl, Csánki, Dombai, Dollinger (Balogh Cs., 57.), Ludvig (Czibulya, 75.), Pál Sz., Vági (Pálinkás, a szünetben), Vincze K., Sovák.
Vezetőedző: Bajzát Péter.
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Marosi László, Pap Botond, Szabó Bence – Geschitz Áron, Török Noel, Hegedűs Csaba, Büki Dániel (Sós Roland, 58.), Torda Patrik – Huber Tamás (Kakuk Erik, 73.). Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Csánki (20. – 11-esből), Czibulya (76.), ill. Huber (35.)

Mestermérleg

Kovács Péter értékelése: – Az ellenfelünk küzdeni tudásban, akaratban és tudatosságban is felülmúlt minket, ezért teljesen megérdemelt győzelmet aratott. Valószínűleg
megpróbálták megvalósítani, amit Bajzát Péter kollégám mondott nekik, mi pedig elhittük, hogy már utasítások nélkül is tudunk futballozni. Hát nem! Gratulálok a Budakalásznak!