VÁCI STRAND: SZÁRAZ TÓNAK NEDVES PARTJÁN ERŐLKÖDIK A BEFÜRDŐ VÁROSVEZETÉS

A napokban azért tapsikolt a városvezetéshez becsatolt lakájmédia, merthogy folytatódik a pepecselés a strand gyerekpancsolójánál, amennyiben a váci főtér sematikus képét láttató csempeképet raknak fel a mesterek a medence oldalára – na de az igazán nagy, releváns kérdés itt az, hogy ezt ki látta, láthatja záros határidőn belül?

A városi (be)fürdő-(szétcs)úszó létesítményegyüttes ezen beruházása is a kudarcos Matkovich-rezsim egyik nagy sara, hiszen három évet elvettek a váciak és a hozzánk látogató vendégek életéből strandolási lehetőség vonatkozásában.

Azért is szomorú ez a történet, mert épp ezekben a napokban-hetekben brutális kánikulát éltünk, élünk meg, a váci strand pedig még mindig (harmadik éve!!!) építési munkaterület.
Nincs hát miért tapsikolni a (ki tudja mennyi közpénzbe kerülő) színes mozaikképes medencefal-borítás készülése kapcsán, annál kevésbé, merthogy az idei szezonban a
nagyközönség már aligha láthatja. Az meg nagyjából érdektelen, hogy Gulyás Zoltán ügyvezető elvtárs, Matkovich Ilona polgármester, az alpolgármesteri kandúrok (Inotay Gergely, Kiss Zsolt János, Ferjancsics László), a szivárványos testületi tagok valószínűleg már mindannyian szemrevételezhették a látványt, esetleg talán a medence aljára becsücsülve is. Zárásul tehát ismételjük: „Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol…”

Matkovichék a jövő nyári önkormányzati választások kampányában nyilván bepróbálkoznak majd egy medenceátadó piár eseménnyel, talán még kihelyezett szavazóhelyiséget is létesítenének a gyerekpancsolónál, érdemes lesz erősen figyelni az ilyetén próbálkozásokra ebben a nagy befürdésben.