HOSSZÚ PÁLYAFUTÁSA UTÁN ÁTADJA A STAFÉTABOTOT A VÁCI TERÜLETI VÉRELLÁTÓ FŐORVOSA

Hosszú pályafutás után nyugdíjba vonul Dr. Niegreisz Mária, az Országos Vérellátó Szolgálat Váci Területi Vérellátó főorvosa, tehát átadja a stafétabotot egy fiatalabb kollégának.

A szakembert a vérellátóval értelemszerűen nagyon szoros kapcsolatban álló Pest vármegyei Vöröskereszt szervezet kollektívája is köszöntötte.

„A Pest vármegyei véradások során több területi szervezettel dolgozott együtt, összefogta, koordinálta, segítette a vöröskeresztes területi véradásszervezők munkáját. Ez a tevékenység sokszor embert próbáló munka, ahol a szakmai szempontok mellett a humánum is sokat nyom a latba. Főorvos asszony egy kiemelkedő példája a professzionális munkának.
Vezetői jelleme, kedves, halk stílusa, rugalmassága, problémamegoldó törekvése, empatikussága, mások iránti tisztelete tette gördülékennyé, sikeressé az együtt töltött éveket, évtizedeket.

Tisztelt Dr. Niegreisz Mária, kedves Főorvos Asszony!
Közelgő nyugdíjba vonulása alkalmából ezúton szeretnénk megköszönni az együtt töltött éveket a Magyar Vöröskereszt Pest Vármegyei Szervezete teljes vöröskeresztes csapata, kiemelten a váci központú területi munkatársak és önkéntesek nevében…”