CHARLIE SZERZŐTÁRSAIKÉNT A VÁCI TOLDI TAMÁS ÉS PÁLINKÁS GERGELY IS PLATINALEMEZESEK LETTEK

A méltán népszerű Charlie „Mindenen túl” című legújabb albuma immár platinalemezzé vált, ez az úgymond közönségdíj pedig a váci Toldi Tamás – Pálinkás Gergely szerzőpárosnak is kiemelkedő jelentőségű elismerés, lévén, hogy szerzőkként ők is fontos közreműködői a korongnak.

Így ír erről közösségi média oldalán Toldi Tamás szövegíró-énekes:
„Úgy tűnik, hogy 2023 a mi évünk! A Magyar fohász * sikere után megkaptuk Pálinkás Gergelyjazz barátommal szerzői pályafutásunk eddigi legnagyobb elismerését, egy
Charlie platinalemezt.

A mester szerénységét tükrözi, hogy nem csinált médiacirkuszt (pedig ha valaki, akkor ő megtehette volna!), hanem egy baráti összejövetel keretében adta át a szerzőknek, közreműködőknek a lemezeket. Hálás vagyok a jó Istennek és mindenkinek, aki segítette és segíti az utamat! Ebben az elismerésben 30 év munka van, de bátran mondhatom, hogy megérte!

Külön köszönet Varga Miklós barátomnak és példaképemnek, aki összehozott Charlie-val.”

 

Magyar fohász

Ferenc pápa tavasz végi magyarországi látogatása tiszteletére számos új dal készült, Toldi Tamás és Pálinkás Gergely is alkottak egy szerzeményt, amely már több százezres letöltést számlál.

A szerzeményt Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba éneklik, a szám klipjében pedig több váci és város környéki helyszín is bevillan.