„VAN NEKI FIÚGYERMEKE ÉS FÉRJE, AKKOR KÜLDHETI IS ŐKET A CSATASORBA” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE A HÁBORÚPÁRTI MATKOVICHRÓL


Vác baloldali polgármesterének férfi családtagjait és Tótváradi-Nagy Bence önkormányzati képviselőt is csatasorba küldenék a váciak. Tótváradi volt az, akinek javaslatára levették napirendről a békepárti javaslathoz való csatlakozást a testület ülésén.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a váci önkormányzatnak lehetősége lett volna csatlakozni a Kormány békepárti javaslatához. Ezt Mokánszky Zoltán Fidesz-KNDP-s képviselő terjesztette elő a testület májusi ülésén.

Ám mielőtt ehhez bárki érdemben hozzá tudott volna szólni és szavazásra bocsátották volna az ügyet, az ellenzéki Tótváradi-Nagy Bence javaslatára törölték a napirendről. 

A testületben többségben lévő Matkovich Ilonáék ezzel is azt bizonyították be, hogy ők Gyurcsányékhoz hasonlóan nem a béke, hanem a háború oldalán állnak.

Korábbi cikkünkhöz számos hozzászólás érkezett a közösségi oldalunkon. 

A váciak szerint: 

„Volt más várható ? EZEKTŐL!”

„Hát akkor lehet ezeket a segítőkész kedves embereket, Tótváradi-Nagy Bencével az élen máris küldeni harcolni! Itt a váciaknak nem hiszem, hogy hiányozni fognak. Legalább talán, de csak talán észhez térnének!”

„Undorító ez a nő, egy év alatt lerombolja Vácot!!!!”

„Van neki fiúgyermeke és férje. Akkor küldheti is őket az első csatasorba….”

„Hűek a kommunista párthoz.”

Idióták.”

„Csak ki bírjuk valahogy ezt az egy évet! “