Élményt okozna? A sétarepülés a legjobb lehetőség!

Ha a sétarepülés kerül szóba, akkor sokan még mindig arra asszociálnak, hogy a különleges program bizony igencsak sokba kerülhet. Tény azonban, hogy a ma már bárki számára megfizethető lehetőség olcsóbban kihozható, mint azt a legtöbben gondolnák. Elsősorban azonban nem az árak vonzzák az érdeklődőket, hanem az az élmény-jellegű meglepetés, amelyet a sétarepülés segítségével lehet ajándékozni.

Újszerű ajándékozási trendek

Míg sokáig a méregdrága műszaki cikkek és egyéb ajándékok számítottak favoritnak, addig napjainkban már egyre többen igyekeznek igazi élményt ajándékozni. A dreamair.hu információi szerint ehhez még csak nem is kell mélyen a zsebbe nyúlni, ugyanis például a sétarepülés olcsóbban kihozható, mintha drága meglepetésekkel igyekeznénk elhalmozni szeretteinket.
Az élmény-jellegű ajándékok népszerűsége éppen abban rejlik, hogy életre szóló élményt adhatunk, amelyen keresztül fejlődik, több lehet a megajándékozott személyisége.

Sétarepülés Budapesttől délre

A Duna hazánk számos pontját érinti, és legszebb tájainak megismeréséhez még csak nem is szükséges a nagyvárosokat megcélozni.
A part mentén sorakozó üdülők, mólók és a kikötött csónakok már önmagukban is páratlan látványt nyújtanak a nagyvárosi látképhez szokott szem számára. Ehhez jön még hozzá az a vadregényes táj, amely miatt nagy népszerűségnek örvend a fővárostól délre fekvő terület. A Duna mentén haladva elérhető a Gemenci-erdő, mely nem csak vadállományáról és kisvasútjáról híres, hanem a természetvédelmi övezet nyújtotta festői képről is.
Miért ne csodálná meg mindezt madártávlatból? Sétarepülés alkalmával erre is lehetősége nyílik, visszafelé pedig Kalocsa, Dunaföldvár legszebb részei fölött is elrepülhet.

Balaton, az örök szerelem

Ha egyetlen olyan helyszínt említhetnénk csak, amely minden magyar szívéhez közel áll, akkor minden valószínűség szerint a Balaton lenne az. Míg nyáron a fürdőzés, a pezsgő éjszakai élet és a remek borok szerelmesei keresik fel, addig környékének felfedezése sétarepülés során tulajdonképpen egész évben elérhető program.
A fővárosból indulva a környező változatos tájak, Székesfehérvár és a Velencei-tó is megtekinthető a levegőből, de az igazi látványosság kétségkívül a magyar tenger látképe, melynek szerves részét képezi Siófok és a Tihanyi-félsziget. Ez utóbbi madártávlatból különösen emlékezetes.

Sétarepülés Budapest környékén

Természetesen a főváros szerelmesei is találhatnak kedvükre való sétarepülés programot. A belváros történelmi és építészeti látnivalói éppen úgy megcsodálhatóak a kisgépből, mint a Margitsziget és persze a Duna vonala. Ha szívesen maga mögött hagyná a nagyvárost, akkor érdemes a Dunakanyar felé venni az irányt, ahol nem kisebb városok várnak, mint Esztergom és Visegrád.
A kirándulóhelyként is kitűnően funkcionáló helyszínek fentről egészen különlegesen hatnak, s mindehhez csak további pozitívum a Duna íve, amely alapvetően határozza meg a tájképet. A sétarepülés ajándékozás gyanánt éppen úgy remek választás lehet, mint akkor, ha valamilyen különleges programot szeretne szervezni szabadidejében.
A többféle lehetséges útvonal között mindenki találhat kedvére valót. Nem csak a tavasztól őszig terjedő hónapokban tehetjük le a voksot a lehetőség mellett, hanem akár karácsonyi meglepetésként is. Magyarország tájai madártávlatból egészen más képet mutatnak, és garantáltan elvarázsolják a sétarepülés résztvevőit.