Őrülten kreatív jótékonysági kollekcióval rukkolt elő a The Body Shop

A The Body Shop idén karácsonykor szeretetet csomagol minden dobozkájába. Egyedi, limitált csomagolású, meglepetéseket tartalmazó kreatív válogatások és szettek kerültek a cég polcaira, méghozzá egy nemes ügy érdekében. A The Body Shop a különleges kollekció piacra dobásával a rászoruló gyermekek ünnepét szeretné szebbé varázsolni.

Azok, akik idén a The Body Shopnál vásárolnak ajándékot szeretteiknek, duplán is jót cselekednek. Egyrészt különleges csomagolású, minőségi termékekkel lepik meg a hozzájuk közelállókat, másrészt hozzájárulhatnak a cég azon küldetéséhez, mellyel az a nehéz sorsú gyermekeken szeretne segíteni. A mókás, vidám kollekció 10 egyedi ajándékcsomagból áll. Az egyik legkreatívabb mind közül a Robot persely ajándékdoboz, melynek bevételei egy részét azok a gyerekek kapják majd, akiknek a háború miatt nem gondtalan a gyermekkora. Ez a kis robot, miután kiürülnek belőle a tusfürdők és ajakápolók, átalakul persellyé, arra tanítva a kicsiket és a nagyokat, hogy spóroljanak és segítsenek azoknak, akik rászorulnak. A Szeretni való kézkrém válogatás limitált kiadású ajándékdobozában 6 különböző, illatos és ápoló kézkrém található, a csomagolás pedig kedvesen vicces üzeneteket visel magán. Már a fantázianeve is beszédes a következő termékcsomagnak, mely a House of Holland kollekció részét képezi. A ’Neszesszáj’ egy őrületesen mókás, száj formájú neszesszer, amely Winter Trend termékeket rejt magában, így minden sminkimádó kedvence lesz.

A termékek között mindenki találhat a szeretteinek megfelelőt, van például kifejezetten a férfiak arcbőrére kifejlesztett professzionális borotválkozó szettet tartalmazó csomag is. A Maca Robot ajándékdoboz már játékos csomagolásával is leveszi lábáról a férfit, akinek kedveskedni szeretnénk. Ha olyasvalakit akarunk meglepni, akinek pici gyermeke van, és kevés ideje jut magára, ideális választás lehet az Argános ajándékdoboz. Míg az illat szerelmesei a fürdőzés és a testápolás tökéletes kiegészítőivel kényeztetik bőrüket, addig a gyermekek is jót játszhatnak a csomagban rejlő útvesztővel. A változatosság és a spontaneitás kedvelői értékelni fogják az Ecc-Pecc testvaj válogatás ötletességét. A fergeteges, játékos csomagolás az öt legnépszerűbb testvajat rejti magában és egy pörgettyűt, amely azt a célt szolgálja, hogy az ajándékcsomag tulajdonosa könnyebben tudjon választani a gazdagon ápoló krémek közül. A retro Glow For it csillámpúder azokat a kedves pillanatokat akarja visszahozni, amikor gyermekként rajongtunk a csillámporért és anyu elegáns és felnőttes púderjeit próbálgattuk titokban. A karácsonyi szappanválogatás összesen 6 darab ünnepi illatot árasztó szappant tartalmaz. A limitált kiadású Havas Szilva virágos, a Havas erdei gyümölcs téli erdei sétákra emlékeztető, és a Vanília chai meleg és fűszeres illata varázsol ünnepi hangulatot a fürdőzésekhez. A sminkimádóknak a The Night is Mine All-in-One paletta, az Epres kényeztető ajándékdoboz pedig a fürdőzés és a testápolás rajongóinak lehet nagyszerű ajándék, mely egy ötletes játékot is tartalmaz.