MAGYAR PÉTER LETILTOTTA A MATKOVICH ILONÁVAL KÖZÖS FOTÓT?

Matkovich Ilona közel egy hét és több mint 50 poszt után sem rakta ki a Magyar Péterrel a váci beszéde előtt készített közös fényképét. Csak nem letiltotta Matkovichot Magyar Péter? Ez nem lenne meglepő, hiszen Matkovich Ilona botrányairól és zavaros családi ingatlan bizniszeiről messze földön híres.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben olvashatták és videón is láthatták, Matkovich Ilona akármennyire is próbált volna Magyar Péterre akaszkodni, az agresszív viselkedéséről híres Tisza párt alelnöke úgy rázta le magáról, mint eb a vizet.

A megkopott népszerűségű Matkovich Ilona mindent megpróbált bevetni, hogy a baloldal hirtelen ismertté vált politikusával készített közös fotóval javítson nem túl rózsás megítélésén. Vitte magával fotós stábját, külön kolléga toszogatta Magyar Péter közelébe, hogy egy közös fotó összejöjjön. A videón is jól látszódik, ahogyan a zöldinges fotóssal oson Magyar Péter közelébe, hogy elkészüljön a közös kép. A fotó elkészült, azonban Magyar Péterék nem engedhették azt publikálni, hiszen még nekik is kellemetlen Gyurcsány Ferenc váci jelöltje, Matkovich Ilona.

Magyar Péter minden településről részletes ismertetőt kap, így vélhetően a Matkovichtól való távolmaradásának is a polgármester személye, Gyurcsány-kötődése, a családi cég botrányos ingatlan bizniszei, a román cégtemetőbe juttatott korábbi tartozásokkal terhelt cége, a szájzár rendelet, a városi vagyon felélése, az adóemelések, a törvénysértő közbeszerzés miatt kiszabott bírság, a képviselőkkel kapcsolatos pedofil és antiszemita ügyekben való hallgatása és a városvezetést övező egyéb sorozatos botrányok voltak az okai. Nem hiába rázta le egy köszönés után Magyar Péter Matkovichot.

Miközben Matkovich Ilona a közös fényképet csak otthon nézegeti, addig Dodek Norberttel láthatóan örömmel beszélgetett és fotózkodott a rendezvény után Magyar Péter.

Matkovich Ilona nemcsak a váciaknak, hanem már Magyar Péternek is ciki.