A LAKÓKKAL KÖZÖSEN TAKARÍTOTTA LE AZ ELHANYAGOLT BETONLÁBAKAT TURI BALÁZS

„A Földváry téren rengeteg leromlott állapotú épület és elhanyagolt közterület van, ezt mindenki látja” – hívja fel a figyelmet közösségi oldalán Turi Balázs, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.

Turi Balázs azt írta, „az itt lakók igénylik a szép és rendezett környezetet és a lehetőségeikhez mérten próbálják is rendben tartani a házuk környékét. Hunyadkürti Gábor, a Földváry Károly tér 2-3. sz. alatti társasházak közös képviselője a helyi közösséget építve mindent elkövet, hogy a rá bízott társasházak és környezetük mindig szépüljenek és rendben legyenek.

Mivel kis közösségükkel az önkormányzat által elhanyagolt köztereket és az azokon található virágágyásokat is rendben tartják, ezért öröm arra sétálni.

A virágokat és növényeket Gáborék a lakóközösséggel közösen szépen beültették, de sajnos a beton virágágyásokat nem tudták megtisztítani.

A betonlábakat benőtte a moha és nagyon piszkosak voltak, ezért felajánlottam a segítségem és szépen megtakarítottuk a rárakódott kosztól. Szerintem így azért mégiscsak jobban mutat, ha már ennyit dolgoztak vele.”