INOTAY BEISMERTE: HÓNAPOK ÓTA HAZUDIK AZ ÖNKORMÁNYZATI MÉDIA

Inotay Gergely alpolgármester azzal állt elő, hogy szavait idézve: „Senki nem mondta, hogy Imre Zsolt fog itt, vagy bárhol máshol munkásszállót építeni.” Inotay ezzel nem csak saját magát, hanem az önkormányzat propaganda médiájának állításait is meghazudtolta.

A váci baloldal hónapok óta „Munkásszállós” Imre Zsoltnak nevezi a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét. Azon a plakáton is ez a felirat volt olvasható, amivel a kezében Inotay Gergely alpolgármester, valamint Tótváradi-Nagy Bence és Rozmaring Sándor képviselők sajtótájékoztatót tartottak még februárban. Erről az önkormányzat propaganda televíziója, az ES TV is beszámolt hozzátéve, hogy Inotay szerint Imre Zsolt nem fog akadályt gördíteni a munkásszállók megépítése elé.

Néhány nappal később szintén Inotay Gergely tartott egy sajtótájékoztatót az egykori Karacs kollégium előtt, ahol Imre Zsoltot is emlegetve azt mondta, nem fogják hagyni, hogy Vácon tömeges munkásszállókat építsenek. Erről szintén tudósított az ES TV.

A fideszes polgármesterjelölt lejáratásából persze a Váci Hírnök is kiveszi a részét, ami szintén a „munkásszállós” jelzővel szokta illetni Imre Zsoltot.

Mindezek után Inotay Gergely meri azt állítani, hogy „Senki nem mondta, hogy Imre Zsolt fog itt, vagy bárhol máshol munkásszállót építeni.”

Inotay ezzel egyértelműen beismerte, hogy hónapok óta hazudik a közpénzből fenntartott önkormányzati média, és már ő maga sem tudja, hogy mikor, mit beszél.

 

kiemelt kép forrása: facebook.com/Inotay Gergely