NAGYPOLITIKAI TÉMÁKKAL PRÓBÁLKOZIK A MATKOVICH-BRIGÁD, MIUTÁN A HELYI KÉRDÉSEKET TALÁN NEM IS ÉRTIK

Mivel totális kudarc az öt éve tartó önkormányzásuk, ezért aztán Matkovich Ilona balliberális polgármesterjelölt és a köré sorakozott (részben új) szivárványos tízek rémhírek terjesztésével, nagypolitikai kérdések begyűrűztetésével, cukiskodó posztokkal próbálkoznak újra elkábítani a lakosságot.

Végtelenül szánalmas, hogy csaknem öt évnyi hatalomgyakorlás után Duna-hidas, akksigyáras, munkásszállós riogatás, hazugsággyártás, mocskolódás a fő üzenetük Matkovichéknak, de ha már erre esküdtek fel, hát elvárható, hogy elárulják a választópolgároknak a bennfentes információikat ezekben a kérdésekben – mármint hogy ki, mit tervez ide, illetve leginkább azt, hogy a városi vagyont kiárusító ingatlanügynökségként ők maguk mire (kiknek) szánják a szóba hozott ingatlanokat.

Az antiszemita és perverz pedofil szövegeiről elhíresült, azokba részlegesen belebukott Fehér Zsolt kényszerű kiesésével még összébb buggyant korábbi háromkerekű Jobbikos oldalkocsi egyik maradék defektese, Kászonyi Károly a Vác plázaként emlegetett torzót, a másik, Tótváradi-Nagy Bence a volt Karacs-kollégiumot félti valamitől-valakitől. Viszont bárgyú szpícseik alapján csak a homály nagyobb a szmogos ködnél, amit az egész városra ráterítenének ebben a kérdésben (is). Magyarán nagy itt, azaz ott a zűrzavar, valami komoly adáshiba lehet a toronyban a belterjes politikai köreikben.

Egyebekben viszont az is elvárható, hogy Matkovichék számot adjanak arról, hogy hova gurult a sok közpénz a négy év alatt sem megvalósult strandi gyerekpancsoló kicsempézéséből, a Márvány-tér alaposan lebutított átgereblyézéséből és más félresikerült vagy teljesen becsődölt önkormányzati beruházásokból.

Mert amúgy szerintük ők úgy rendbe rakták a pénzügyeket, úgy feltöltötték a városkasszát, hogy az csak na – azt meg nyilván elsumákolják, hogy ha mindez igaz is lenne, nos akkor elsősorban a városi vagyon mértéktelen kiárusítása, no meg a lakosság ugyanilyen szemérmetlen sarcolása révén cseng a forint a malacperselyükben.