SZÁDOCZKI IMRE, A FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐJELÖLTJE: HISZEK ABBAN, HOGY VÁLTOZÁS KELL VÁCON

Szádoczki Imre a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az 1. egyéni választókerületben.

„Szádoczki Imre vagyok, 58 éves, nős, két felnőtt gyermek édesapja. Tanulmányaimat a mostani Boronkay György Szakközépiskolában végeztem, jelenleg az Opus Tigáz Zrt. gázelosztó vállalatnál dolgozom koordinátor beosztásban.

2014 óta vagyok a Fidesz tagja, 2021. szeptemberétől pedig a váci szervezet elnöke. Felkészült, tenni akaró emberek vannak körülöttem, akiknek víziója van arról, hogyan kellene működni egy majd’ ezeréves városnak, milyen fejlesztésekre van szükség és hogyan lehet ezek feltételeit előteremteni. Tudjuk, hogy miképp kell a város polgárait szolgálni és nem magas lóról beszélve, hanem közöttük élve és meghallgatva őket.

A kormánnyal és az országgyűlési képviselővel olyan kapcsolatot kell ápolnunk, hogy mellénk álljanak terveink megvalósításában, mert jelenleg a városvezetés nem így működik! Szükséges az idegenforgalom, a kultúra fejlesztése! Vissza kell helyezni a Váci Dunakanyar Színházat arra a rangra, ahol 2019-ben volt. Támogatni kell a sportot is, hiszen városunk valaha a nemzet sportvárosa volt! Rengeteg tennivaló van, a csapatunk pedig felkészült, tehetséges emberekből áll, akik látják a feladatokat és ismerik a célhoz vezető utat. Hiszek abban, hogy változás kell Vácon. Változást Vácon! Hajrá Vác! Legyen gazdája Kisvácnak!”