CSAK A SZOKÁSOS. MEGINT HAZUDTAK, MEGINT ELBUKTÁK

Ezt volt képes posztolni Matkovich Ilona egy február 4-i írásában a HírTV helyreigazítására, közben szorgosan a VácOnline-ra utalgatott. Mivel minden jobboldalit kizártak a kommentelés lehetőségéből, így nem volt módunk arra, hogy pontosíttassunk, hiszen a megjelentetett hírnek ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE IGAZ, ebben az ügyben a VácOnline-nak jogerős ítélete van Pajor Dániellel (Matkovich Ilona fiával) szemben. A megvezetett lakosság pedig szorgosan írogatta a poszt alá a maga átverésén alapuló elfogult és egyoldalú véleményét ebben a teljesen alaptalan ügyben. Most pereljük mi is Matkovich-ot, hogy nonstop hazudik önöknek? Íme az ítélet, amelyről a lakosságot nem tájékoztatta a polgármester, mint ahogy az összes általuk generált, majd elbukott  ügyről sem beszélt még eddig sohasem:

„A Fővárosi ítélőtábla az elsőfokú ítéletet megváltoztatja és a keresetet elutasítja. Mellőzi a Hellodunakanyar Kft.-t perköltség és eljárási illeték megfizetésére kötelező rendelkezést.
Kötelezi a felperest, hogy fizessen meg 15 napon belül a Hellodunakanyar Kft. részére 381.000 (háromszáznyolcvanegyezer) forint együttes első- és másodfokú perköltséget.
Kötelezi továbbá a felperest, hogy fizessen meg 72.000 (hetvenkétezer) forint kereseti és 96.000 (kilencvenhatezer) forint fellebbezési illetéket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 10032000-01070044-09060018 számú illetékbevételi számlájára e határozat jogerőre emelkedésének napjától számított 60 napon belül.
Az ítélet ellen nincs helye fellebbezésnek.”

Matkovich Ilona tehát tényszerűen hazudik önöknek a VácOnline-nal kapcsolatban, valamint szakmányban ferdít vagy elhallgat minden számára kellemetlen, elvesztett ügyet.

Viszont új trend lett az, hogy az önkormányzathoz közeli civilek kezdtek perelni bennünket (önkormányzati intézményvezető vagy rokon), hiszen gyakorlatilag minden általuk nehezményezett véleménycikkünk átment a szólásszabadság próbáján, mert a politikusoknak ebben az országban (még Vácon is!) tűrniük kell a véleményt.

Mivel a városházi baloldal nagy-nagy bánatára nincs jelenleg „Andrássy út 60.” és „doktor Kotász” sem praktizál ma már, ezért immár három topügyvéddel próbálkozva, most éppen civilek teljesítik be a kilövési engedélyt.

Egyszer és mindenkorra Matkovichék vegyék tudomásul, hogy nem tűri a jobboldali Vác a szájzárat, és készül a városi nagytakarításra, mert amit művelnek azokkal, akik velük nem értenek egyet, de még az egykori saját szavazóikkal is, az több mint elképesztő bolseviktempó, és hideglelősen antidemokratikus.

Számunkra sokszorosan bebizonyították már, hogy a jövőben semmi helyük nem lehet a közéletünkben!

***

IGAZAT MONDOTT A VÁCONLINE, SAJTÓPERT NYERTÜNK MATKOVICH FIÁVAL SZEMBEN

ÖSSZEFOGLALÓ: MATKOVICH BOTRÁNYKRÓNIKA 2019-2022