A VÁCONLINE SZERINT MI VOLT INOTAY KAMPÁNYA LEGALJA?

Számos szellemi, politikai, erkölcsi mélypontot lehetne megnevezni Inotay kampánytémái, kijelentései illetve posztjai közül, de szerintünk a legmélyebbre azok a közlései értek, amelyekben anyósa egykori egyik lakásából posztolt karácsony előtt a keresztényi szeretetről és a családi összetartásról, majd Brusznyai Margit másik lakásából egy állítólagosan amerikai, állítólagos „rádiós” szerkesztőséget fogadott. Ugyanonnan egyébként meg is erősítette Márki-Zay azon narratíváját, hogy egyedül csak ők tudnak keresztrejtvényt megfejteni a vidéki bunkókkal ellentétben.

Hogy mindezen posztok miért oly ízléstelenek? A szemforgató „mélykeresztény” Inotay addigra az ötvenhatos magyar mártír lányát (a vele addig csak jót tevő saját anyósát) addigra már ezekből a lakásokból elfekvő intézményekbe távolította el (először fizetős VIP-helyre, majd másodjára olyanba, amelynek a felügyeletét éppen pont ő látja el).

A másik leggusztustalanabb  dobása pedig az a Dobrev Klára videó volt, amelynél nagyobb szégyent a Brusznyai örökségre senki sem tudott volna mérni. Ezt írta alá: „Köszönöm a támogatást Dobrev Klára!”

Kádár-kormány
Pap János dr. Brusznyai Árpád gyilkosa, Biszku Béla és Apró Antal az 56-os vérengzések két kulcsfigurája, lánya Apró Piroska, lánya Dobrev Klára és a végén Gyurcsány Ferenc e sor méltó folytatója, a 2006-os utcai vérengzések főkolomposa, aki jelenleg Inotay főnöke… Ebbe a sorba állt volna be Inotay… SZÉGYEN!!!