ÍGY PARKOL INOTAY, AKINEK JÁRNA SOFŐR, DE NEM TART (EGYELŐRE)

Egy olvasónk által beküldött, szerda este készült fotón felsejlik az a fiktív jövő, amely Inotay esetleges győzelme után várna a helybéliekre: büntető- és figyelmeztetőcédulák minden szabálytalan autósnak, de a kivételezettekén még véletlenül sem!

Az urambátyám világ megszűntéről papoló, a széles mellén korrupcióellenes kék szalaggal kérkedő, a politikai ellenfeleit minden második szavával elszámoltatással fenyegető már most így szeret parkolni:

szabálytalanul, a járdán, a saját arca alatt, semmit sem törődve a kerekesszékesekkel és a babakocsis kismamákkal, és persze élve a kivételezett városházi elit jogával, hogy ő az egyik büntethetetlen autósa ennek a városnak.

Megmutatjuk, milyen az, ha valaki nem ennek a baloldali brancsnak a tagja és nincs VIP helye a város főterén, aki csak épp ünnepelni szeretett volna a maga közösségével, és a tömeges jelenlét miatt szabálytalanul parkolt. A szorgos közterület-felügyeletnek rájuk volt gondja, de a pár száz méterrel arrébb hasonlóan szabálytalanul parkolóra már nem jutott emberi erőforrás.

Gergely Ábel, mi lesz így az urambátyám világ lebontásából?

 

 

 

 

 

 

***

INOTAY NEM RAGASZKODIK AHHOZ, HOGY SAJÁT SOFŐRJE LEGYEN, BÁR JÁRNA NEKI, DE MÉGIS MAGA VEZETI AZ AUTÓJÁT