DON-KANYARI TRAGÉDIÁT IS HUMOROSNAK ÉRZI INOTAY HÁZI NÁCIJA

„Humor Zsizsiktől” címen jelent meg az írás, mely viccet csinál abból a Don-kanyari tragédiából, mely során több tízezer honfitársunk esett el. Fehér „Zsizsik” Zsolt perverz lapjában rendszeresen közölt pornográf, antiszemita és nőgyűlölő anyagokat, de akkor még szélsőjobboldaliként se érezte, hogy humoros bejegyzést nem lehet egy ilyen nemzeti tragédiával kapcsolatban papírra vetni. Inotay továbbra is kiáll mellette.

Fehér „Zsizsik” Zsolt: Humor Zsizsiktől
– Mit mond a szovjet autóvezető-oktató a tanítványának, ha az nem veszi észre, hogy be kell kanyarodnia?
– ???
– Vigyázz, Don-kanyar!”
… és a beteg nevetés…

Aki már belelapozott a Fehér Zsolt által szerkesztett ArboNyúz újságba, az tudja, hogy ez az ember egészen konkrétan nem normális. Ilyen sötét-, beteglelkű emberek irányítják városunk életét.

Inotay Gergely ilyen emberek segítségével csinálja választási kampányát, ilyen támogatói vannak.

  • Érthetetlen, hogy miért nem határolódik el Inotay egy ilyen perverz, náci, beteglelkű embertől, miért tűri maga körül?
  • Meddig tűrik Fehér Zsolt jelenlétét?

Több tízezer magyar család szerettei hunytak el a Don-kanyarban, az ország legnagyobb háborús vesztesége, amiről a váci nácinak csak egy ócska vicc jut eszébe. Megéri egy ilyen „Humor Zsizsiktől” bejegyzés?

Nem ez az első alkalom, mikor Fehér Zsolt a háborúval viccelődik. Korábban megírtuk, hogy a többmillió áldozatot követelő világháborúkat a „Survival” című gagyi tévéműsorhoz hasonlítva „játéknak” nevezte.

A Váci Anonymus nyilvánosságra hozta Fehér Zsolt beteglelkű újságjait, ott cenzúra nélkül tekinthetik meg erősebb idegzetű olvasóink a Jobbikos politikus perverz írásait.

A fenti írása a 26. lapszám második oldalán található.:

ArboNyúz 26 – Fehér Zsolt beteglelkű krónikái (teljes lapszám)