INOTAYÉK DÉDELGETETT VÁCI NÁCIJÁRÓL HÁTBORZONGATÓ ÍRÁST JELENTETETT MEG A „VADHAJTÁSOK”

Fehér Zsolt jobbikos képviselőről bármilyen szörnyűség is jelenik meg, Inotay Gergely és az Összefogás teljes frakciója teljesen elvtelenül, de tántoríthatatlanul kiáll mellette. Hiába derülnek ki róla immár sorozatosan egyre vadabb, általa hangoztatott rasszista, alpári, undorító, pornográf, bűnösen perverz gondolatok, amelyek minden politikustól és minden, magát embernek tartó személytől közösségellenesnek kellene nyilvánítani. Szombat reggel a Vadhajtások is megjelentett a váci Jobbik elnökétől egy tényleg csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlható, újabb botrányos írást. A baloldali Inotay jelöltségét támogató Fehérről ezzel a még tőlük is szokatlan elképesztő címmel írtak a közismerten karcosan fogalmazó lapban: „JOBBIKOS KÉPVISELŐ: HA TALÁLOK MAGAMNAK NŐT, AZT MEGERŐSZAKOLOM, FELDARABOLOM, MEGESZEM – EGÉSZ NAP VERI, MERT NINCS NEKI NŐJE…”

A gyomrunk felfordult – írja a Vadhajtások – Vácon ledobták az atombombát a veterán jobbikos képviselőre, Fehér „Zsizsik” Zsoltra.

A Váci Anonymus a jobbikos régi írásait hozta nyilvánosságra. (…) Mi is csak beleolvastunk a hatalmas anyagmennyiségbe, és elég is volt. Akit ennél jobban érdekel, nyugodtan kattintson a Váci Anonymus oldalára, az összes anyag elérhető. (…) Szemezgessünk mondanivalójából – nyitja ezzel a Vadhajtások az egészen abszurd és valóban gyomorforgató írások elemzését.

Kezdjük a hatcsöcsű nővel, aki malacokat tudna szopatni, és aki felszólította őt, hogy húzzon porszívót a pö…re. (…)

Olvastuk tovább, el is szégyelltük magunkat, mi, akik annak idején Petőfi, Arany, József Attila verseit olvasgattuk. Hogyan fordulhatott elő, hogy nem vettünk észre olyan gyöngyszemeket, melyek Fehér Zsolt lapjában jelentek meg, ajánlhattuk volna Vona Gábornak a nagygyűléseire.

Nem tudjuk, most van-e barátnője, vagy továbbra is polírozza magának a f…t, de az biztos, hogy a váci ellenzéki polgármester asszonnyal jár díjakat átadni a Magyar Kultúra Napján. Mondják persze, a pornó is a kultúra része, csak egy olyan irodalom, amit kézzel kell olvasni. A gratulációknál megállja, hogy ne rázza túl sokáig a kinyújtott kezet? De, min is csodálkozunk, mikor Makizaj kinevezte Gréczyt a kultúráért felelősének.

Fehér Zsolt a jobboldalon, kezei most pihennek – Fotó: vac.hu

Haladjunk tovább a címszavakkal, „Bombát a fővárosra”, valamint „Rendőrök és katonák, köpök a sírotokra”. Rajzol is, késsel verekedő fiatalokat, és „Nagyvárosi tájkép terrortámadás előtt” elnevezésű képet. Nem másoljuk ide, vizuális környezetszennyezés. Megtudtuk, hogy érvénytelen diákigazolvánnyal bliccel, és az ellenőröket téliszalámiként feldolgozva megenné. Ha már ételről beszélünk, emeljük a tétet. Megtalálhatja itt a perverzeknek szóló ajánlatát is, ahol valaki éppen a nagydolgát végzi el az alatta fekvő szájába, persze ez csak számunkra undorító, szerzőnk közli, hogy kimegy enni valamit, mert megéhezett. Jó étvágyat képviselő úr!

Szexuális élete is az ilyen témák körül forog. Nőnemű képviselőtársak, vélemény? Kunhalmi…? Vadai…? Szabó…? Szél…?

„Mi, vidám fiatalok lévén beleegyeztünk a játékba, és már fröcsögött is a tüdejükbe a híg csokoládé. Ilyen jót se sza…am azóta se, mint akkor.” (…)

A képviselő úr elmondta azt is, hogy a maszturbációtól kisebesedett a fa..a, nőket erőszakol meg, és teszi ezt pont a városháza előtt. Nem tudjuk, ez szexuális fetisizmus, melynek tárgya az önkormányzati épület, egy politikai performansz, mely azt hivatott bemutatni, tele a t..e a politikával, esetleg valami ütős anyagot szerzett be elöljárónk?

Azt is olvashatjuk, a nőket feldarabolja, majd megeszi.

De a helyzet ennél jóval komolyabb, szerintünk a rendőrségre tartozik tisztázni, történt-e bármilyen bűncselekmény, nemi erőszak, darabolás, esetleg kannibalizmus, vagy Fehér Zsolt egész egyszerűen h…e? (…) Nehezen hisszük el, hogy ez a fickó alkalmas Vác bármilyen szintű képviseletére!

Mi hiányzik, kábítószer? Erre is van történet: Drogambulancián

„A szanatóriumban igen kedvesen bántak velem a nővérkék, talán mert folyamatosan szextörténeteimmel szórakoztattam őket, főként a becsempészett jointok (marihuánás cigaretta – a szerk.) elfogyasztása után.”

Mindegy, hol ütjük fel irományait. Beszéljünk még a szexről.

„megj. értitek, minden álmom egy szőrös segg.”

„Egyébként tudom, hogy ezt szeretnéd, de nem megyek koncentrációs táborba, szerintem a melegeket nem üldözni kéne, hanem elfogadni. ” (elvégre olyan kazán is van, ami vegyestüzelésű…)

„Egy retkes ku…át kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák.” (…) – zárja a szürreális irodalmi elemzését a Vadhajtások, éppen hogy nem Poloniust (Shakespeare: Hamlet) idézve: „Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer…”, amely betekintést engedett egy alakoskodás nélküli jobbikos vezető igazi benső világába.

A Vadhajtások cikke után rögzítsünk néhány tényt újra:

a fent megismert Fehér „Zsizsik” Zsolt, az Arbo Nyúz szerkesztője és szerzője, ugyanaz a nemrégiben váci náciként elhíresült Fehér Zsolt, aki ma

  • mégiscsak egy parlamenti pártnak, a váci Jobbiknak az elnöke,
  • fizetett jobbikos megyei képviselő,
  • egykori sikertelen országgyűlési képviselőjelölt,
  • majd a választók mégiscsak megválasztották Alsóváros képviselőjének,
  • ezek után az Összefogás nevű baloldali frakciótöbbség kinevezte az Emberi Kapcsolatok Bizottsága élére,
  • ezen a posztján ő felel a váci oktatásért, kultúráért és szociális ügyekért,
  • e rangja kapcsán díjakat ad át és kezet fog a kitüntetettekkel,
  • négy váci cég felügyelő bizottságának a tagja,
  • majdnem havi 800 ezer forint jövedelme származik abból a demokráciából, amelyről lapjában lesújtóan megvető a véleménye…

Vác polgárai immár nagyon várják, mikor éri el mindez a szellemi mocsok Inotayék ingerküszöbét, hogy ki az a perverz, váci náci, akit továbbra is megtűrnek maguk között? Fehérnek pedig azonnal távoznia kellene a közéletből, mert alkalmatlan arra, hogy bárkit is ebben a városban képviseljen!