Saját hajójárata lesz a Dunakanyarnak!

Újabb jó hírt jelentett be Rétvári Bence a közösségi oldalán a dunakanyari hajózás szerelmeseinek. A Nagymaros és Zebegény közötti vonatpótló hajójáratok sikere megmutatta, milyen óriási érdeklődés van a dunakanyari hajózás iránt. A forgalom részleges megnyílásával a pótló járatok ugyan megszűnnek, de új körjárat indul!

A MAHART július 3-tól indít egy olyan hop on- hop off jellegű hajójáratot, amely a dunakanyari településeket köti össze.

A járat lehetőséget biztosít a dunakanyari települések közül Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád vonalon történő hajózásra a nyár folyamán.

A szolgáltatás remek lehetőséget biztosít azon turisták és helyi lakosok számára, akik mindkét part szépségeit meg szeretnék ismerni. A kerékpárral érkezőknek sem kell lemondaniuk a hajózásról, a járaton kerékpár szállítható.

A megváltott jegyekkel lehetőség lesz a hop on – hop off jellegű utazásra a települések között az aznapra megváltott hajójeggyel. A járatra az utasok napijegyet válthatnak, mellyel az adott napon bármikor ki- és be is tudnak szállni a hajóra.

Joggal reméljük, hogy ezt a hajós összeköttetést a két part között a turisták és a helyi lakosok is örömmel fogadják és igénybe veszik.

A hajó menetrendje:

Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap, kerékpár 200,-Ft/db

Tárgynapra váltott hajójeggyel az adott napon bármelyik állomáson be- és ki lehet szállni.

Köszönjük a MAHART-nak, hogy a kezdeményezéssel egy régóta fennálló igényt sikerül kielégítenie.

Találkozzunk a fedélzeten! – invitálja a látogatókat Rétvári Bence, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője.