Megfelelő közműépítési anyagok

Mindannyiunk számára fontos, hogy környezeti értékeket tudatosan és megfelelően használjuk, hogy mindenek előtt fenntartható fejlődés jöjjön létre. Így egy víziközmű rendszernek olyan innovatív, gazdaságos megoldást kell nyújtania, amely előnyös a tulajdonosok és a díjfizető fogyasztók részére egyaránt. A jelenlegi rendszerek karbantartását az üzemeltetők látják el, a fenntarthatóság miatt előnyben kell részesíteniük az alacsony üzemeltetésű költséggel bíró, hosszú élettartamú megoldásokat. Újszerű, innovatív, megbízható és hosszú élettartamú, gazdaságosan létrejövő üzemeltethető megoldások érhetők el a vízközművek csőanyagai tekintetében mind ivóvíz, mind csatornahálózatokhoz.

A szennyvizek elvezetésére és ivóvízhálózatokhoz megbízható és rendkívül környezetbarát csőrendszerek állnak rendelkezésre, melyek máz nélküli, vagy tokos-mázas, karmantyús kivitelezésben is kaphatóak többféle elemválasztékkal. A környezetkímélő vízügyi termékekre a Pureco Kft. különös figyelmet fordít, vízügyi építési feladatokhoz szükséges csővezeték-rendszerrel és újfajta technológiákkal kapcsolatban is élen jár. Így mindenekelőtt tartós és megbízható eredményt kapunk. A Steinzeug-Keramo N.V. által gyártott és a Pureco Kft. által az országban egyedileg forgalmazott kőagyag csőrendszer egyet jelent a megbízhatósággal és időtállósággal, hiszen alacsony üzemeltetési idővel és korlátlan élettartammal bír, ez mellett vegyszerállósága igen magas, könnyen tisztíthatóak és károsanyag-mentes bevonattal rendelkeznek. Ezek a környezetbarát termékek érhetőek el a piacon jelenleg.

A kitakarás mentes csőfektetéshez a TRM gömbgrafitos öntöttvas csőrendszerei alkalmasak. Széles körben felhasználható ivóvízhálózatokhoz, hiszen többféle külső és belső bevonattal rendelkeznek, és széles idomválaszték tartozik hozzá. Az öntvénycsövek magas műszaki színvonalúak, azaz a korrózió-ellenálló képességük igencsak nagy és gyors és költségkímélő beépítésnek köszönhetően gazdaságosak is.