SZABÓ CSABA: MONDJON LE A PEDOFÍLIÁT NÉPSZERŰSÍTŐ SZÖVEGEKNEK TERET ADÓ FEHÉR ZSOLT!

„Mondjon le a pedofíliát népszerűsítő, nőgyűlölő és nőket megszégyenítő szövegeknek teret adó Fehér Zsolt, a váci jobbik elnöke!” – ezt a felhívást tette közzé közösségi oldalán Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke.

Szabó Csaba szerint „felháborító, hogy egy olyan ember ülhet városunk képviselő-testületében, akinek az újságjában pedofíliát népszerűsítő szöveg jelent meg. A címe: Pedofeeling. Egy 12 éves váci kislány kirablásáról és megerőszakolásáról szól. Hihetetlenül gusztustalan és gyomorforgató módon az író részletesen mesél a folyamatról.”

„A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arca… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kiscsajok még babáznak, nem kívánják a faszt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves, váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akart kínálni egy kólával. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm őt valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele, hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a puncija nedves volt. Nem bírtam magammal, bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán rrrr…” – ez jelent meg korábban az ARBO NYÚZ-ban, aminek Fehér Zsolt volt a főszerkesztője. Ezt a képen látható aláírása is bizonyítja.

„Hihetetlenül gusztustalan és gyomorforgató módon az író részletesen mesél a folyamatról. A pedofília népszerűsítése mellett rengeteg, nőket megszégyenítő szöveg kapott helyett az újságban. Ilyen például a Retek című írás is, ami arról szól, hogy egy retkes k.rv.val mit tett az írás szerzője. Megalázta, szíjat hasított a hátából, arcát megvagdosta, mellét megnyomorította, megverte, üvegszilánkot dugott intim testrészeibe. Ezután kidobta haldokolni a hóba, a kóbor kutyáknak. Majd lefeküdt és gyönyörű szépet álmodott a szerelemről” – folytatta bejegyzését Szabó Csaba.

A Szabó Csaba által említett Retek cím írás: „Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák. Utána lefeküdtem aludni és gyönyörűszépet álmodtam a szerelemről.”

Forrás: facebook.com/Szabó Csaba

Szabó Csaba folytatta: „Most gondoljunk bele, hogy milyen ember lehet az, aki a saját újságjában, ilyen tartalmaknak helyet ad?! Szerintem egy beteg ember, akinek nincs helye se a képviselő-testületben, se a közéletben. Fehér Zsoltnak azon nyomban le kell mondani és bocsánatot kell kérni! Matkovich Ilona polgármesterként, nőként és anyaként, hogy tud közösséget vállalni egy ilyen emberrel. Polgármester asszony úgy nyilatkozott, hogy a pedofiloknak nincs kegyelem! Ez így igaz! Itt az ideje, hogy Fehér Zsolt lemondjon, mert a pedofíliát népszerűsítette, nőgyűlölő és nőket megszégyenítő szövegeket terjesztett.”