PETŐ CSILLA: A BELVÁROS EGYETLEN IVÓKÚTJA SEM MŰKÖDIK

Hiába vannak ivókutak a belvárosban, egyik sem működik a kora nyári melegben – erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Pető Csilla Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő, egyben jelölt.

„Szomorúan tapasztalom, hogy a kora nyári meleg idő beköszöntével a belvárosban található ivókutak egyike sem használható rendeltetésszerűen. Biztos vagyok benne, hogy sokan örülnének, ha a melegben vizet tudnának vételezni egy-egy kútnál, vagy lehetőségük lenne magukat felfrissíteni. Megmosolyogtató, hogy a körzet jelenlegi képviselője, az ivókutak felújításával is kampányol(t). Milyen jó is lenne, ha ezek nem csak szépen hangzó szavak lennének, hanem a valósággal összhangban lévő igazságokról is szólnának. A nyilvánosság erejét is megragadva, szorgalmazom a belvárosban található ivókutaknak a minél előbbi üzembehelyezését” – részletezte Pető Csilla.

A jelenség nem új keletű. Matkovich Ilonáék a Bécsi kapunál lévő ivókutat tavaly nyáron a legnagyobb melegben, hőségriasztás idején sem helyezték üzembe.