MOYS CSABA: HA VÁCON TOVÁBBRA IS FOLYTATJA GARÁZDÁLKODÁSÁT A BALLIBERÁLIS OLDAL, MÉG MÉLYEBB VÁLSÁGBA KERÜLHET VÁROSUNK

„A magyarság hitvallás. Mutassuk meg ezt a szavazófülkében is!” – írta felhívásában a közlegő önkormányzati választások kapcsán Moys Csaba, a Váci Nemzeti Kör elnöke. Levelét teljes terjedelmében tesszük közzé.

„Mint a mindenkori jobboldali, nemzeti egység hívei, aggodalommal figyeljük a közelgő önkormányzati választásokra a váci jelöltállítási folyamatokat. Ha Vácott továbbra is a nemzet- és Istenellenes balliberális oldal folytatja garázdálkodását, még mélyebb válságba kerülhet a jelenlegi – mind szakmailag, mind erkölcsileg megbukott vezetés miatt – gazdátlanul tengődő, szeretett városunk.

A balliberális oldal minden eszközt bevet, hogy megtartsa hatalmát. Ezért olyan, látszólag jobboldali jelölteket vett rá megvásárlással és egyéb aljas módszerekkel az indulásra, akiknek valódi céljuk a nemzeti érzelmű szavazók megosztása és a valóban nemzeti, jobboldali fordulatot garantáló jelöltek esélyeinek a csökkentése.

Így az áljobboldali indulók között van olyan korábban bukott polgármester, aki az elmúlt években teljesen passzív volt a közéletben és semmit nem tett a városért. Talán munkanélküli státuszán szeretne javítani, hogy egy kis apanázsért cserébe, minden valós esély nélkül elindul? Vagy a másik jelölt, aki egy feltörekvő jobboldali párt színeiben felkapaszkodott, majd annak helyi szervezetének feloszlatása után egy másik, ismeretlen szervezet nevében, minden esély nélkül elindul? Ők, azok, akikre minden leadott jobboldali szavazat Matkovics Ilona esélyeit növeli!

Ezt tartsuk szemünk előtt és június 9-én szavazzunk az egyetlen olyan jobboldali, nemzeti polgármesterjelöltre, Imre Zsoltra és képviselőjelölti csapatára, akiknek valós esélyük van leváltani a jelenlegi balliberális polgármestert és társait. A magyarság hitvallás. Mutassuk meg ezt a szavazófülkében is!
Moys Csaba
Vác város Pro Urbe díjasa,
a Váci Nemzeti Kör elnöke,
a Nemzeti Fórum váci elnöke,
a Brusznyai Árpád Alapítvány váci tagozatának elnöke