JUHÁSZ BÉLA MÖGÉ MÁR BEÁLLTAK GYURCSÁNYÉK, MATKOVICH MÉG NINCS A LISTÁN

Megszületett a DK választási megállapodása az MSZP-vel, ami Budapestre és „az egész országban számos településre kiterjed” – írja az atv.hu. Nyilvánosságra került a baloldal számos jövő évi polgármester-jelöltje, de Matkovich Ilona nincs a listán.

Az atv.hu beszámolója szerint 15 budapesti kerületben és 34 vidéki településen hozták nyilvánosságra az MSZP és a DK közös polgármester-jelöltjét.

A DK és az MSZP közös polgármester-jelöltjei vidéki településeken. Frissítés: Szigetvár kikerült a megállapodásból. Forrás: atv.hu

Váctól nem messze, Dunakeszin Tonzor Pétert, Sződligeten pedig Juhász Béla Róbertet indítják jövőre polgármesternek.

Vác és Matkovich Ilona azonban egyáltalán nem szerepel a listán.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Matkovich Ilona mögül kihátrálnak Gyurcsányék?

Pedig Matkovich Ilona mindent megtett azért, hogy főnökei meg legyenek vele elégedve. Ő is háborúpárti lett és támadja az egyházat. Emellett azt is hagyta volna, hogy ivóvíz nélkül maradjanak a váciak. A balliberális polgármester ugyanis nem lépett fel Karácsony Gergely ellen, amikor azzal zsarolt meg több agglomerációs települést – köztük Vácot -, hogy elzárja a vízcsapot, ha az állam nem fizet magasabb díjat a Fővárosi Vízműveknek.

Karácsony Gergely viszont továbbra is jól teljesít Gyurcsánynál, ugyanis a DK bejelentette, hogy beáll Karácsony mögé, és nem indít saját főpolgármester-jelöltet a jövő évi önkormányzati választáson.

A kérdés viszont továbbra is adott: mi lesz Matkovich Ilonával?