SZABÓ CSABA: MEGTISZTÍTJUK A VÁROSHÁZÁT

“Vácnak egy olyan vezetésre van szüksége, aki Vácért és a váciakért dolgozik” – mondta Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke legújabb videójában. 

Szabó Csaba emlékeztetett arra, hogy “volt egy több ezer köbméteres, illegális hulladéklerakó Vácon, mely 10 éven keresztül egyre csak nőtt. A városvezetés semmit sem tudott vele kezdeni, még a további hulladéklerakást se tudták megakadályozni.”

“Ezzel szemben mi pár hónap alatt sikeresen felszámoltuk ezt a hulladékhegyet a Tisztítsuk meg az országot! Projekt keretében” – folytatta Szabó.

Mint mondta, “míg a baloldali városvezetés sírt és lejárató cikkeket írogatott, addig mi dolgoztunk és megtisztítottuk a területet. Elhatároztuk, hogy felszámoljuk az illegális hulladéklerakót. Megtettük. Most elhatároztuk, hogy megtisztítjuk a városházát, hogy megszűnjenek a botrányok, a privatizáció, az adóemelések és a lányom-fiam rendszer.” 

Szabó Csaba szerint “Vácnak egy olyan vezetésre van szüksége, aki Vácért és a váciakért dolgozik. Vác többet érdemel, viszont a baloldali városvezetés nem érdemel több esélyt!”

Szabó Csaba videóját itt nézhetik meg.