SZÁDOCZKI IMRE: AZ ÖSZTÖNÖS VÁROSVEZETŐ INTERJÚT ADOTT A KEDVENC PROPAGANDISTÁJÁNAK, INOTAY MELLÉNYE TOVÁBBRA SEM KISEBBEDETT

Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével a VácOnline rendszeres rovatában hétről-hétre értelmezzük a heti közéleti eseményeket. Ezúttal is arra kérjük az elnök urat, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét fontosabb közéleti történéseit!

VO: A jobb napokat látott nyomtatott váci sajtónak nyilatkozott a város polgármestere. Miképpen vélekedik az ott megjelent „Független Objektív Sajtómegnyilvánulásról”? 

A Váci Hírnök legújabb számában a polgármester Matkovich Ilona nagylélegzetű interjút adott kedvenc újságírójának, Vicsek Ferencnek. Ezzel természetesen semmi baj nem lenne, ha legalább néha válaszolna a jobboldali sajtó kérdéseire is. Jól körbejárt, jó és udvarias kérdésekkel tarkított interjú volt, amiből megtudhattuk, hogy Vácon aztán minden rendben van és sohasem volt még ennyire jó itt élni! Mondja ezt a „városvezetésnek álcázott ingatlanügynökség” vezetője és a maga szempontjából még igaza is van, hiszen soha ennyi üzlethelyiséget, városi ingatlant és ennyi lakást önkormányzat még el nem adott!

Vicsek Ferencből annyi is elég, hogy 35.000 magyar gyereket lerasszistázott!  Ezeknek a gyerekeknek a fő bűnük az volt, hogy az Anglia elleni meccsen szurkoltak a magyar válogatottnak!

VO: Az ön által gyakran csak „bukott énektanár/politikusnak” aposztrofált alpolgármester sem maradt ki a heti „kórusszólamból”. A Facebook-posztjai, közéleti megnyilvánulásai alapján úgy tűnik, hogy szemernyit sem tanult tavaly április 3-ából!

Nem tanulta meg, hogy a veszteseknek a hallgatás arany. Nem ismeri a közmondást sem, amely így szól: „ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna”. A VácOnline egyik fiatal újságíróját oktatja, aki hölgy. Oktatja elfelejtve, hogy már nem pedagógus, hanem politikus. Nem is akármilyen, hanem olyan baloldali politikus, aki a választóit eláruló, Gyurcsányékkal összebútorozó  Jobbik színeiben szeretett volna bejutni a Magyar Országgyűlésbe. Annak a Jobbiknak a színeiben, akiről még a „Kapitány” Márki-Zay Péter is azt mondta: fasiszták. Hogy mi is a Jobbik, baloldali/fasiszta, mindegy is ez ma már! Az eredményt ismerjük, szerencsére nem jutott olyan pozícióba, hogy hazánk sorsáról dönthessen, és szerencsére Vácon a választói akarat úgy hozta, hogy a tanító úr is maradt a kaptafánál, maradt annál, amihez a legjobban ért: a dölyfös kioktatásnál!

A küzdelmet folytatjuk a választásokig, már csak 361 nap van hátra. Eddig viseljük el a cégeltüntető, a sikkasztó, az átálló pénzhiéna, a bukott énektanár, a perverz váci náci, a tolvaj mentős és társaik rémuralmát!