SZABÓ CSABA: TUDJA, MIRE KÖLTÖTTE MATKOVICH ILONA AZ ÖN PÉNZÉT?

A városvezetés titkolózása ellenére sikerült megtudni, mire költik az adóforintjainkat – mutatta meg az igazságot a közösségi oldalán Szabó Csaba! Azt is megkérdezte, hogy vajon új adónemet is terveznek-e bevezetni, hogy a továbbikban még több pénzt költhessenek magukra.

***

Tudja mire költötte Matkovich Ilona az ön pénzét?

A városvezetés titkolózása közepette egy közadat-kéréssel sikerült csak megtudnunk, hogy az elmúlt időszakban közpénzmilliókat költöttek képzésre, coachingra és vezetői tesztre.

Nézzük meg!

  • Kezdték egy online vezetői teszttel 11 fő részére 1.695.450 forintért. Ki lehetett ez a 11 fő?
  • Az országgyűlési választások előtt érdekes módon úgy gondolták, hogy az egyik alpolgármesterre is ráfér a coachingolás. Na, vajon melyik lehetett a szerencsés alpolgármester?
  • Az ő képzése 532.511 forintba kerül. Sőt, biztos, ami biztos, befizettek 603.250 forint közpénzből még valakit személyes coachingra, nehogy kimaradjon bárki is közülük a jóból.
  • Az önkormányzat kommunikációjának megújítására 952.500 forintot fizettek négy hónapon keresztül, ami 3 millió 810 ezer forintba került az önök pénzéből.
  • És ezzel még nincs vége! Úgy gondolták, még nem elég képzettek, és még van közpénz, amit magukra tudnak költeni, úgyhogy 1.524.000 forintot befizettek még egy coachingra.
  • Összesen az önök pénzéből több mint 8 millió forintot költöttek magukra.

Mindig is tudtuk, hogy a baloldali politikusokkal az a baj, hogy előbb-utóbb kifogynak mások pénzéből.

Vácon – még mielőtt kifogynának belőle, magukra költik.

Ebből a pénzből vajon hány játszóteret lehetett volna megcsinálni?

A váci baloldal nem a város, hanem saját személyük hasztalan fejlesztésén dolgozik az Önök által befizetett adóforintokból. Ezek alapján lehet, hogy már jövőre be is vezetik a coaching adót.

Ha Vác szerinted is többet érdemel, oszd meg ezt a videót

zárta az ismertetését a jobboldali politikus.

***

***

NEM SPÓROLNAK A KÖZPÉNZZEL MATKOVICHÉK, HA COACHINGRÓL VAN SZÓ

MATKOVICH ILONA – A LEKÉRT ADATOK SZERINT – MAGAS ÖSSZEGŰ COACHING TANFOLYAMOT FIZETETT BE 2021-BEN A MAGA ÉS TÁN CSAPATA VEZETŐI KÉPZÉSÉRE!

AZ INTERNET NÉPE MATKOVICHÉK LEVÁLTÁSÁT VÁRJA