SZABÓ CSABA: ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁST VÉGZETT A BALOLDALI VÁROSVEZETÉS, DE VÉGRE GYŐZÖTT A JÓZAN ÉSZ!

Illegális hulladéklerakást végzett a baloldali városvezetés – jelentette ki a közösségi oldalán megjelent videójában Szabó Csaba, váci jobboldali politikus, majd hozzátette:

a kampányban még azt ígérték, hogy zöld lesz Vác, most pedig még az önkormányzat által eltemetett szemetet se tudják eltakarítani?

A „HAHÓ! POLGÁRMESTER ASSZONY!” kezdetű videójában Szabó Csaba idézi a főispán megbízottjától kapott 2023. február 17-én kelt levelének egy részletét, amelyben a következőre szólítják fel a város vezetését: „… a területileg illetékes közszolgáltató útján – a tudomásszerzéstől számított 30 napon belül gondoskodik az elhagyott hulladék felszámolásáról, és (…) a teljes bizonyító erejű magánokiratot, valamint a hulladék felszámolásával összefüggésben felmerült költségek kimutatását megküldi a hulladékgazdálkodási hatóságnak.”

Vágókép Szabó Csaba videójából

Mivel a harminc nap letelt, így hamarosan megérkezhetett volna a büntetés, ha a hatósági felszólítás ellenére sem takarítják el az illegálisan lerakott hulladékot,

hiszen a büntetést a mi adóforintjainkból fizették volna ki…

Azonban ezúttal győzött a józan ész – és tegyük hozzá, hogy egyúttal az elkötelezett váci környezetvédő civilek gondossága, s talán valamelyest az a sajtó is, ami nem engedi a városháza törvénytelenségeinek elhallgatását.

Szabó Csaba azonban már a szerda esti posztjában örömmel számolhatott be róla:

„bár az elmúlt időszakban a városvezetés illegálisan lerakott hulladékot ásott el a saját területén. Emiatt megtettem a bejelentést a zöldhatóságnak, akik felszólították a baloldali vezetést, hogy számolják fel az elhagyott hulladékot.

Meg lett a nyomás eredménye. Elkezdték megtisztítani a területet.

Váciként nagyon remélem, hogy most már így nem kell bírságot fizetnie az önkormányzatnak, mert egyébként is sok adóforintunkba kerül a kitakarítás és a hulladék elszállítása.

Tovább dolgozunk a városért, mert Vác többet érdemel!” – zárta erről az igazi zöld sikerről szóló beszámolóját a váci politikus.

Ha egyetértesz e jó hírrel, oszd meg!