AGRESSZÍVAN LÉPTEK FEL A 0627.HU STÁBJÁVAL SZEMBEN A BALOLDALI VÁCI ÖSSZEFOGÁS KÉPVISELŐI

Decemberben még azt nyilatkozta a 0627.hu kérdésére Fehér Zsolt, az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, hogy megvizsgálják Faludi Szilvia ügyét, amennyiben a Fidesz-KDNP képviselői kérelemmel élnek – jelent meg egy rövid videóriport a hírportál közösségi oldalán.

Vácon a városházán a februári képviselő-testületi ülést követően a lap munkatársai szerettek volna kérdéseket feltenni Fehér Zsoltnak, ám az Összefogás frakció képviselője elmenekült a kamerák elől, míg Kászonyi Károly képviselő akadályozta a stábot a munkavégzésben.

Mint arról legutóbb beszámoltak, Pető Csilla év elején el is küldte a dokumentumot, ám a mai napig nem kapott választ erre. Az esetet követően a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője nyilatkozott az ügyben a 0627.hu kérdéseire.

GRT

***

 

HÍRTV: SÉRTEGETTÉK AZ ÚJSÁGÍRÓKAT MÁRKI-ZAY PÉTER VÁCI UTCAFÓRUMÁN (VIDEÓ)

Nem először történt meg Vácon az újságírók inzultálása, tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy Kászonyi Károly miképpen sértegette trágár szavakkal az újságírókat, a HírTV kameráját pedig ki is kapcsolta Márki-Zay Péter váci utcafórumán.