MÍG A VÁCI EMBEREK AGGÓDNAK A JÖVŐ MIATT, A MATKOVICH CSALÁD ÉPÍTI A LUXUST

Elképesztő ütemben halad a polgármester fiának építkezése Vácon. Amíg a helyiek amiatt aggódnak, hogy hogyan fizetik ki a rezsit télen, addig a Matkovich család építi a luxust a Kőhíd parknál.

Még csak néhány hónapja számoltunk be arról, hogy felsorakoztak a gépek a Kőhíd utcánál, ahol a Matkovich Ilona fia, Pajor Dániel érdekeltségébe tartozó cég épít egy négy emeletes társasházat. Mára már áll az épület. Ugye, milyen villámgyorsak?

(Más téma, de fontos: milyen szép lenne, ha a váci gyerekek bölcsődéje is ilyen ütemben épülne, de sajnos azt több mint egy év alatt sem sikerült felépíttetnie az önkormányzatnak.)

Számos platformon találkozhatunk azokkal a hirdetésekkel, amelyek a Kőhíd utcai társasházban lévő, még készülő, de rohamléptekben haladó lakásokat árulják – jó sok pénzért.

Ez például egy Facebook-bejegyzés, ahol a természetközeliséget, a szép, tágas lakásokat, a jelenleg az egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldásokat hangsúlyozzák. De a leírás szerint találkozhatunk az épületben üvegkorlátokkal, egyedileg szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszerrel, nagy teraszokkal, erkélyekkel, zöld panorámával, lifttel és mélygarázzsal is.

Egyszóval valljuk be, menő lakásokat kínálnak. Ennél már csak talán az menőbb, aki profitál mindebből, jelen esetben a Geo-Art Team Kft., akinek vezetője Matkovich Ilona fia, Pajor Dániel.

Amíg a váci családok aggódnak a jövőjük miatt, addig a polgármester családja építi a luxust.