ÚJRA SZÓL A HATLÖVETŰ – ELŐSZÖR SZOMBATON, SZŐDLIGETEN

A századelőn, néhány évvel ezelőttig nagy kedvenc volt főleg Vácott és környékén a vendéglátóhelyeken, fesztiválokon a Made in nevezetű formáció, aztán hosszabb csend következett a történetükben – egészen mostanáig.

Mint azt többen is közzé tették a bandatagok közül közösségi médiás felületeken, májustól kezdve újra rendszeresen közönség elé lépnek, az első ilyen alkalom most szombaton lesz Sződligeten.
Korábban gépi zenei alapra egy-két-három élő hangszeres erősítéssel szólalt meg a Made in, illetve természetesen énekben, de – amint azt az együttes frontembere, Toldi Tamás szövegíró, énekes érdeklődésünkre elmondta – ez már nem járja annyira, szavai szerint ciki lenne így kiállni, tehát ezután teljes egészében élőben adják elő fellépéseiken a repertoárjukon szereplő slágereket.
A Made in 2000-ben alakult, a zenekar tagjai neves hazai előadóművészek, együttesek állandó kísérői és szólistái, repertoárjuk a 70-es, 80-as évek örökzöld latin-funky és diszkó-slágereit egyaránt tartalmazza.
Alapító tagok:
Nagy Gergely, Kolipka Éva, Kovács Péter, Pálinkás Gergely, Pálinkás Levente, Toldi Tamás, Stencli Tamás, a mostani felállásban ifj. Fazekas László és Koloncsák Zsolt csatlakozott (illetve csatlakozik alkalmanként) a Pálinkás Gergely, Kovács Péter, Pálinkás Levente, Toldi Tamás alkotta alapcsapathoz.
Ribáry Zoltán