FEHÉR ZSOLT ÉS A TÖBBI JOBBIKOS A BUKÁS UTÁN ELBÚCSÚZHATNAK A BUSÁS JÖVEDELMEIKTŐL?

Míg 2018-ban még a Jobbik volt a legerősebb ellenzéki párt, hiszen ők szerezték a második legtöbb mandátumot a Fidesz után, 26 képviselőt küldhettek a hazai törvényhozásba, addig április 3-án a négy évvel ezelőtti eredményéhez képest a Jakab Péter vezette párt 17 mandátumot veszített, így mindössze csak 9 listás jobbikos lesz az új parlamentben. E jobboldalt eláruló politikai formáció 2022-ben egyetlen egyéni körzetet sem tudott hozni! Vácon a rohamsisakos, náci, perverz írásairól hírhedt jobbikos képviselő, Fehér Zsolt, akit mind a mai napig a váci Összefogás-vezette városháza még képtelennek mutatkozott magáról lelökdösni, lehet hogy hamarosan aggódhat a majd’ egymilliós jövedelméért?

Mint arról egykor hírt adtunk, a váci jobbikosok átállásának/árulásának, az Összefogásban való részvételüknek forintban is kifejezhető búsás ára volt!

A Júdás-ezüstök Fehér Zsolt vagyonnyilatkozata szerint szépen alakultak még tavaly:

Jobbik Magyarország Mozgalom megbízási szerződés: 20.000 Ft
Jobbik Alapítvány:                                                                       500.000 Ft
Pest megye:                                                                                     159.000 Ft
Felügyelő Bizottság:                                                                        85.000 Ft
Bruttó képviselői bér:                                                                 190.000 Ft

E havi 954 ezer forint jövedelemért úgy tűnik, megérte bármilyen ügyet elárulnia a demokráciát egyébként mélyen megvető, de a közpénzre azért parazitaként szívesen rátapadó váci jobbikosnak. (Ez a jövedelem annál is vérlázítóbb, hisz aki ismerte ezelőtt Fehér „szakmáját”, annak döbbenetes lehet ez az anyagi előremenetel!)

De nem kis érdeklődéssel figyelik a váci választók a Jobbik összeomlása után, hogy mi lesz a „kisnáci” Tótváradi-Nagy Bencével és az újságíró szekírozó csörögi állatalmozó Kászonyi Károllyal?

Kohán Mátyás újságíró a HírTV április 3-i adása végén így foglalta össze a választás egyik fontos tanulságát a Jobbikkal kapcsolatban:

„Ismerek valakit, akinek borzasztóan fog indulni a holnap reggele, ezt az embert Jakab Péternek hívják. Ugyanis, hogyha párt szinten az egyértelmű vesztest kell kihirdethetünk ebben a küzdelemben, az a Jobbik. Szinte a teljes ellenzéki mandátum-veszteséget úgy, ahogy van, a Jobbik nyelte le, és az a helyzet áll elő, hogy az új parlamentben a Mi Hazánknak majdnem pont ugyanannyi képviselője lesz, mint a Jobbiknak. Ha arról beszélünk, hogy igazán ki vesztette el ezt a választást, ki fizette meg ennek a vereségnek az árát Márki-Zay Péteren kívül, (…) Igazán a baloldalra átsodródó szélsőjobb az, amire a leghatározottabban nemet mondtak április 3-án a magyar választók. (…) A DK jóformán a Jobbik kárára szerzett most 5–6 mandátumot.”

Szóval, várjuk a látványos bukás után, mi fog történni a váci nácikkal?