EGY HETVEN OLDALNÁL PIHENTETETT, FELTEHETŐEN SÚLYOSAN PERVERZ REGÉNYKEZDEMÉNNYEL FENYEGETTE MEG A VÁROST FEHÉR ZSOLT

„Sziszegve se szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat” (József Attila)… Úgyhogy most szépen elsétálok a kijelölt szavazókörbe, és leadom voksomat Inotay Gergelyre, az ellenzék jelöltjére – írta Fehér Zsolt április 3-án. Mindezt az a Fehér Zsolt írta, aki az ArboNyúz című lapjában és a Facebook-on már számos döbbenetes tanújelét adta annak, hogy nagyon is szívesen szolgálna „aljas, nyomorító hatalmakat”, ha azok történetesen nemzeti szocialisták…

A választás óta e „galamblelkű férfiú” csak a kisfecskék hazaérkezéséről, a 33. Tavasz Emlékhadjáratról ír, melynek plakátjáról már hetekkel ezelőtt „bajtársai” tudatosan leírták Inotayt,  és 2022. tizenharmadik hetén a Váci Városfejlesztő Kft. által elvégzett „heroikus” tetteiről szóló rövid beszámolókról szerepelnek hírek a közösségi oldalán.

Fehér Zsolttól ellenben sajnálatosan továbbra sem olvashattunk arról, hogy visszavonta volna a választói előtt a súlyos ember- és demokráciaellenes kijentéseit, valamint ezzel együtt azonnal lemondott volna minden búsásan, közpénzből fizetett közéleti állásáról, mert mélységes szégyent érez a nézetei és perverz gondolatai miatt, amelyeket egykoron rászabadított a városra.

Mindezek helyett így vall a terveiről a legfrissebb posztjában: „…talán még az elkezdett, egyelőre hetven oldalnál pihentetett regénykezdeményem kéziratát is folytatni fogom. Ezek az igazán fontos dolgok az életben. Hogy mit kívánok a jövőre nézve? Egy ’48-as szlogent idecitálva »legyen béke, szabadság és egyetértés«.”

Nem nagyon lehet ezt másként értelmezni:

Fehér Zsolt tehát Vác közéletére továbbra is komoly veszélyt jelent!