UNDORTKELTŐ ÍRÁS A JOBBIKOS FEHÉR ZSOLT KÉPVISELŐ LAPJÁBAN – 18 ÉV FELETTIEKNEK SEM AJÁNLOTT!

Fehér Zsolt jobbikos önkormányzati képviselő az ArboNyúz lapszámaiban a zsizsik nevet használja, s ő volt az újság főszerkesztője. Inotay Gergely pártbarátja és képviselőtársa a 26. lapszámban jelentette meg az alábbi gyomorforgató írást. Továbbra is fenntartjuk azt az állításunkat, hogy csak addig közöljük a Váci Anonymus által közzétett visszataszító irományok részleteit, amíg Fehér Zsolt nem mond le és vonul vissza örökre a közélettől. Mert, amit tett az messze túl van a józan ész határain.

„– Te Erika! Most már igazán kipróbálhatnánk valami extrémebb dolgot is. Mit szólnál például egy kis pisisz*xhez?

– Jaj zsizsik, én úgy szeretném!”

„Ekképpen is történt. Ejakulációm után rögvest könnyítettem feszülő h*gyhólyagom terhén, ő pedig mohón itta az édes nedűt.”

„Ezután nyalni kezdtem az én kis pisipartnerem borotvált, bársonyos kis pin*cskáját.

Megmondom, élvezettel tettem. De egyszercsak… Mi ez a furcsa a számban? Mire rájöttem, hogy lepis*lt, sajnálatosan már le is nyeltem. B*sszá meg!

– Mit csináltál te szuka? – kérdeztem.

– Szájbapis*ltelek.

Na erre felkaptam a vizet. Lenyomtam az ujjamat a torkomon és öklendezni kezdtem. Csakhamar jött is fel a hány*dék, benne a pis*vel, amit egyenesen Erika ajkai közé céloztam meg egy irányvektor segítségével. Sikerült. Lenyelte az okádékot. Elégedetten vigyorogtam.”

„Le volt döbbenve. Most legalább megtanulta mi is az á biológiai körforgás. A következő héten ismét átjött, de ekkor már á rossz tapasztalatokból okulva inkább kakisz*xel próbálkoztunk. Sűrűn mostam fogat aznap…”

Ezek a szavak és mondatok egy közéleti szerepet vállaló politikus tollából annyira gusztustalanok, hogy fel sem lehet fogni, milyen beteg szellem kell ahhoz, hogy valaki nőkre és szexuális pervezióira ilyen gyalázatos stílusban gondoljon, sőt, papírra is vesse…

SZÉGYEN EZ A JOBBIKOS KÉPVISELŐ. SAJNOS SZÉGYENT HOZNAK A VÁCIAKRA AZOK IS AKIK AHELYETT, HOGY LEMONDÁSRA SZÓLÍTANÁK FEL A VÁCI HUMÁNBIZOTTSÁG ELNÖKÉT, BÜSZKÉN KIÁLLNAK MELLETTE.

A Fehér Zsolt mellett kiállók között is élen jár Inotay Gergely alpolgármester, aki nemcsak a Jobbik frakciójába kívánkozik, de a legfontosabbnak azt tartotta, miután értesült Fehér Zsolt szégyenletes botrányairól, hogy felsorakozzon mellette.