BEMUTATJUK INOTAY TOLVAJ BALKEZÉT

Inotay Gergely is megszavazta, hogy Tisza Zoltán, a váci DK elnöke tag lehessen az Emberi Kapcsolatok Bizottságának, melyet egyébként a perverz náci Fehér Zsolt elnököl. Tisza hálás típus, DK elnökként csatlakozott be Inotay kampányába, de jó eséllyel nem közölte szövetségeseivel, hogy a beszámolók szerint mentősként egy beteg nyugdíjastól tulajdonított el 10.000 forintot.

Tisza Zoltán közalkalmazotti jogviszonyát 2020. szeptember 14-én azonnali hatállyal szüntette meg az Országos Mentőszolgálat, mivel súlyos etikai vétséget követett el.

 

A rendkívüli felmentés indokolása az volt, hogy 2020. szeptember 3-án egy riasztásnál mentőautójával mentő technikusként kivonult egy idős, egyedül élő nőbeteghez és a beteg pénztárcájából 10 ezer forint készpénzt eltulajdonított.

A beteg ugyanis nem találta az adatfelvételhez a személyi okmányait, így odaadta Tisza Zoltán kezébe a pénztárcáját, hogy keresse meg benne az igazolványt. Ekkor rejtette a tenyerébe a pénzt, de a papírpénz összegyűrődésének hangját a beteg észrevette és rá is kérdezett Tisza Zoltánnál. Ekkor a papírpénzt a kezéből a földre ejtette és így mutatta meg a betegnek az üres tenyerét, majd később cipőkötést színlelve vette fel a földről a bankjegyet és csúsztatta be a zsebébe.

A beteg beszállítása után, az egyik mentőápoló kollégája felszólította, hogy adja vissza a betegtől eltulajdonított pénzt. Ezt előbb tagadta, majd azt kérte, mondják közösen azt a betegnek, hogy a mentőautóban esett ki a pénz, és ott vette csak fel Tisza Zoltán.

A vizsgálat során feletteseinek azt mondta, hogy csak félreértésről van szó, a beteg önként adta neki a pénzt, és nem kérte a kollégájától, hogy mondják azt, hogy a mentőautó padlójára esett. Lebukása után a pénzt elmondása szerint visszaadta a betegnek, így végződik az indokolás. A mentőszolgálat a történtek alapján úgy döntött, hogy Tisza Zoltán nem méltó a bizalomra, ezért azonnali hatállyal megszüntették a jogviszonyát.

Nos, ő képviseli a DK-t Vácon, ő támadja morális alapon a jobboldalt, ő segíti Inotay Gergely kampányát.

***

Lapunk olvasói és a váci választók várják Tisza Zoltán válaszát:

MEGKÉRDEZZÜK TISZA ZOLTÁNT: AKAR-E A VÁCI DK ÉLÉN ÉS AZ EMBERI KAPCSOLATOK BIZOTTSÁGÁBAN KÜLSŐS TAGKÉNT MARADNI?