PACSIRTA VAGY CSALOGÁNY, TURUL VAGY BIRODALMI SAS? – OLVASÓI VÉLEMÉNY A FEHÉR ZSOLT-ÜGYRŐL

Fehér Zsolt baloldali váci önkormányzati képviselő egyre inkább meghasonlott atyafi látszatát kelti, valószínűleg már saját magát is alig ismeri fel a tükörben, a VácOnline legutóbbi, az ő politikusi karakterét jobbról körvonalazó cikkeire reagáló sértődött megnyilatkozásai mindenesetre erősen erre utalnak. (Az alábbiakban megosztjuk egy olvasónk véleményét a szélsőséges eszmékkel szimpatizáló korai Fehér Zsoltról, aki ma majdnem egymilliót kereső baloldali politikusként éli mindennapjait.) 

A hosszú évek óta feltehetően megélhetési politikusként „tengődő” (talán amúgy Jakab-módra csak parizeren élő?)

Fehér Zsolt jól érzékelhetően nem tud mit kezdeni azokkal a kritikákkal, amelyeket különböző jelképeket is láttató, beöltözős FB-posztjaira kap(ott), ahogy azzal sem, hogy korábban nemzeti radikális pártja immár a Gyurcsány-brancs szekértoló sleppjévé silányult.

Lássunk egy hevenyészett kis színdarabot a témában:

„Hát már menni készülsz? Hiszen nem virrad még, a csalogány, nem pedig pacsirta volt az, mi fülednek elijedt űrjét hasítá, minden éjjel ama gránátalmafán szokott az énekelni: higgy nekem kedves, a csalogány volt…” – bíztatá Júlia Rómeót ama híres színdarabban.

„Pacsirta volt, a hajnal hírnöke, s nem csalogány: nézd csak édesem, minő irigy sugarak csipkézik a szétoszló felhőket kelet felől, az ég mécsesi kialudtak, s lábujjhegyen áll a vidor hajnal ködös hegyek csúcsain, vagy mennem kell hát és élni, vagy maradnom és halni…” – válaszolá Rómeó.

„Mint főnixmadár, szárnyait bontogatá már az ősmagyar turul, védőnk ő és útmutatónk, hős nemzetünk címmadara” – válaszolá Zsolt megélhetési képviselő az őt ért fanyalgásokra, amiket a fészén előtérbe tolt képei alapján kapdosnia kell újabban.

„De hát ez a madár birodalmi sasnak tűnik inkább elvtárs, egy olyan hatalom jelképmadarának, amelyik elnyomásra, üldözésre, népirtásra szövetkezett, gyilkos eszmét szabadított a világra, honnan ez a  félreérthetőség, ez a tisztázatlanság?” – veté ellene Gipsz Jakab, tovább húzogatva az oroszlán bajszát, s a kérdés még nyitva vagyon.

Fehér Zsolt a VácOnline megtalálására a többi között azzal próbált visszavágni, hogy ez alantas támadás és hogy ennél már nincs lejjebb.

Na de képviselő úr, kinél és hol nincs lejjebb, miközben Ön és jobbikos brancsa akkorát pálfordult, hogy a vadliberálisokkal szembeni szókimondás helyett immár szekértolójukká vált, egy ilyen gárda tagjának nincs semmi jogalapja arra, hogy bárkit kioktasson, csendre gumibotozzon, kardlapozzon rohamsisakos paprikajancsiként.

És kicsit továbbgondolva az árulásukat, azt is válaszolja már meg:

  • milyen elveket képvisel(t) valójában korábban,
  • milyeneket képvisel most rohamsisakban vagy fedetlen fővel,
  • például csípi-e a genderfilozófiát,
  • bontana-e határkerítést,
  • mit szólna a rezsiárak felszabadításához,
  • családsegítő támogatások megkurtításához stb…?

A ROHAMSISAKOS JOBBIKOSNAK VICCES, HA HITLER-BAJSZOT KAP – NEM IS MULASZTOTTA EL MOSOLYOGVA MEGOSZTANI

HITLER ELTITKOLT FIÁRÓL POSZTOLT CIKKET A ROHAMSISAKOS VÁCI KÉPVISELŐ

INDULATOSAN REAGÁLT A ROHAMSISAKOS FEHÉR ZSOLT CIKKÜNKRE

VILÁGHÁBORÚS ROHAMSISAKBAN SZERET PÓZOLNI A JOBBIKOS KÉPVISELŐ