INOTAY ÚJRA IDEGEN TOLLAKKAL AKART ÉKESKEDNI – A SEMMITMONDÓ EREDMÉNYLISTÁJÁT GYORSAN SZÉTSZEDTÉK A VÁCI ÉLET KOMMENTELŐI

Gyurcsány váci jelöltje a mesterétől igen hamar elsajátította, hogy miképpen nem kell kibontani az igazság minden részletét. Inotay Gergely mind a mellébeszélés terjedelmében, mind az önfényezésben mértéket nem ismerő eredménylistát tett ki a közösségi oldalára, amelyet azonnal ízekre szedték a Váci Élet kommentelői.

  • Inotay végletekig túldimenzionálja az önkormányzat feladatvállalását a váci utak megújulásának terén, amelyek egyébként szinte mindegyike a lakosok vagy cégek támogatásból épült, azt viszont mélyen elhallgatja, hogy a városi óvoda és bölcsőde felújítások kormányzati támogatásból valósulhattak meg.
  • Óriási eredményként tekint arra, hogy két év után pár hiányzó kandelábert felállítottak és működik a városban a közvilágítás.
  • Nagy mellénnyel arról is ír, hogy több tucatnyi új parkolóhely keletkezett a szükséges több száz helyett, itt is nagyot hallgat arról, hogy ezek is helyi cégeknek köszönhetően épülhettek. A járdaburkolatokat jellemzően az elektromos művek, a vízmű, illetve más cégek építették.
  • A temetői hulladéktároló és az önkormányzat által átvett temetőkarbantartói feladatvégzés igazán nem sikertörténet, inkább csak botrány, ehhez még csak nem is kell a VácOnline-ból tájékozódni, elég egy-egy látogatás a szebb napokat látott sírkertben.
  • A játszótéri eszközök megújítása is nevetségesen lassú ütemben halad, aminek a végeredménye igen gagyi, mintha a Kádár-kor buher-dizájnja tért volna vissza Vácra.
  • A „Munkácsy park rendezett lett”, értsd lenyírták a füvet, „épült egy vasúti parkoló”, értsd lett egy esős időben még csak nem is feszített víztükrű medence.
  • Inotay büszke arra, hogy egy esztendő alatt kiárusítottak 1 milliárd értékű közvagyont, ezek közül az egyik legértékesebb privatizációját, a laktanya kiárusítását „terület hasznosításnak” becézi, valamint eredményként hirdeti a főtéri mozgó oszlopok megszüntetését, amelyek csak arra jók, hogy sápot szedjenek  a váciaktól.
  • Az új kerékpáros pályát és az új csónakházat is az Összefogás eredményeként értékeli, és megint hallgat arról, hogy egyik sem jöhetett volna létre kormányzati támogatás nélkül, sőt frakciója az utóbbiról azt állította, hogy „itt semmi épül”, s ahol csak bírtak, ott tettek keresztbe az építkezésnek.
  • Önmérséklet nélkül állítja, hogy páratlan eredmény néhány útburkolati jel gagyi, csálé felfestése, és az általuk elrontott buszközlekedés megjavítása.

Inotay – az évi 7 milliárdos büdzséből gazdálkodó, jelenleg majdnem kétmilliárdos tartalékkal rendelkező városháza – ezen eredményekre büszke: végső soron útburkolati jelek felfestése és a megállíthatatlan privatizáció! BRAVÓ!

Így „hálálkodtak” a városi polgárok a Váci Élet csoportban a tanító-musicalénekes-hitoktatónak, aki két éve az alpolgármesteri szereppel kísérletezik a mi pénzünkből:

„A gyerekek felfestésének tönkretétele a deákvári játszótéren…”

„Ja. Az igazi sikersztori! Mint az utcabútorok eltüntetése, nehogy leüljön valaki!”

„A multifunkcionális sportcsarnok építésének visszautasítása…”

„Ezek közül talán a három lámpaoszlop lefestése a „saját projekt”! Az összes többit vagy más kezdte el vagy más fizette! Esetleg matematika, mint a „több tucatnyi parkolóhely”! Festéssel csinálunk kettőből hármat! Na meg a temetők rendbetétele?! Rég olvastam ennyire b…asz önfényezést!”

„Csónakház? Mi közük hozzá. Szerintük semmi épül szöveget milyen könnyen átírták.”

„Sikerült elkótyavetyélni a városi tulajdonú ingatlanokat. Hol a hulladékudvar? Konkrétan, a felsorolásból mit csinált a kisdöbrögi?”

„Nem tudom ki felügyelte a fák metszését, de amit az Izzó melletti fákkal műveltek az barbarizmus. Arról nem is beszélve, hogy ott hagyták az ágakat és a rengeteg szemetet, ami az évek alatt termelődött. Nem tudom kinek a körzete, de nem sűrűn fordul meg arra az biztos.”

„A lombszívóval meg csak fújnak. Poros is és nem aksis gép, ha jól láttam, így szennyezi a levegőt. Azt, amit seprűvel, gereblyével kb. 5 perc alatt fel lehetne szedni azt fújják fújják fél óráig. Ez de jó a városnak!”

„Annyi felesleges sz…r van, Rádi úton meg már széthullik a kocsim.”

„Helyi autóbusz-közlekedés utasbarát rendszerének leépítése, ehhez csak gratulálni tudok! Szégyen! Igen lehet fényezni magukat, de a város pusztul. Három alpolgármester vajon mit csinál? Jelzem semmit! Itt születtem, itt élek, láttam már csodákat, de ekkora katyvasz még nem volt. Ez a jó ember meg maradjon a kaptafánál, az talán még megy neki. Meg kell nézni e környező településeket, épülnek, szépülnek.”

„Mert mindenki látja, hogy Ferja és Matkó csicskája. Mindent is, aláír nekik szó nélkül, az odadobott csontokért… Itt éppen beáldozták az ellenzéki helyezkedési harcba, hadd égesse le magát nyugodtan. Az előválasztás után mindenki leszűrheti a konzekvenciákat. Mondjuk, ő pont nem fogja…”

„Vácon nincs munkahely, régen 23 ezer fős volt, most egy van, ez lett a gyárvárosból, nagy falu.”