SORRA VESZÍTIK EL AZ ÖSSZEFOGÁS VÁCI EMBEREI A VÁCONLINE ELLEN INDÍTOTT SAJTÓPEREKET – AZ ÁLLÁS JELENLEG 4:3 LAPUNK JAVÁRA

Szinte már nekünk kínos a városházi sajtót folyamatosan rendreutasítani, hogy ne hazudjanak az olvasóiknak: az az igazság az állításaikkal szemben, hogy minden ellenünk indított sajtóperük jelenleg első fokon áll, azaz jogerősen MÉG EGYET SEM NYERTEK MEG, SŐT NÉGYET EL IS BUKTAK!

A szájzár rendeletet megalkotók tengernyi közpénz költésétől sem riadnak vissza, amikor a helyi ellenzéki, tényfeltáró sajtót is el szeretnék lehetetleníteni mondvacsinált, pitiánerkedő sajtóperekkel.

Ahogy a maguk bérein, a városházi kényelmükön, így a politikai érzékenykedéseiken sem spórolnak, zömében eddig vesztett perekbe öntik nyakló nélkül a közpénzt.

Mint elkötelezett balliberálisoknak elvileg a szólásszabadság és véleménynyilvánítás kiszélesítésén kellene dolgozniuk, ehhez képest viszont

  • nem válaszolnak egyetlen sajtókérdésre sem,
  • előre megküldött cikkünkre nem reagálnak a megjelenés előtt, majd beperlik lapunkat,
  • sajtótájékoztatókra nem hívnak,
  • minden városháza által kezelt közösségi oldalról lapunk szerkesztőit, barátait kitiltanak…

Mi váci demokraták, tényleg nem így képzeljük el a RENDET!

Vác Város Önkormányzatával szemben a „Matkovich saját Facebook-bejegyzésével leplezte le önmagát”, valamint a „Nemhiába jár annyit Gémesi Vácra” cikkeinket, illetve Varga Katalinnal szemben a „Beérett a Matkovichi kultúrpolitika…” cikkünket feleslegesen cibálták bíróság elé, Kászonyi Károly keresete pedig permegszüntető végzéssel fejeződött be, mert a városháza politikai polihisztora már a beadást is elbénázta.

Négy esetben tehát jogerőre emelkedés esetén komoly összeget kell fizetniük, de ezúttal sem a saját pénzüket kockáztatták, hanem az Önökét!

A perek kivétel nélkül bagatell ügyekről szólnak, a fajsúlyos tényfeltáró írásaink viszont az ő részükről, kivétel nélkül mindig visszhang nélkül maradnak, olvasóink körében azonban pont ezek örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Olvasottsági statisztikánk remekül alakult, hiszen tényfeltáró írásainkba sohasem tudnak a városháza urai belekötni, ezért pereskednek csip-csup ügyekben csak.

Érdekes jelenség, hogy a VáciVilág nem tud olyan karcos, már-már ordenáré hangot megütni, nem tud olyan városháziak által elkövetett vélt-valós bűntettekről szólni, amelyre sajtóperrel reagálnának az összefogás képviselői, csupán lapunk egy-egy fajsúlytalan elírása hozza csak lázba a hölgyeket, urakat. Érdekes…