HAZUGSÁG-SPIRÁLBAN FOROG MATKOVICH ILONA MIND AZ INGATLANÉRTÉKESÍTÉSEK, MIND A CSÓNAKHÁZ-ÉPÍTÉSHEZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSA KAPCSÁN

A rajongótáborához intézett legújabb vasárnapi mesebeszédéről újra meg kell állapítanunk, hogy egyre elképesztőbb mértékűvé válik Matkovich Ilona valóságtagadása. E csúsztatásokkal, mellébeszélésekkel, hovatovább hazugságokkal teli polgármesteri „beszámolójába” kitett táblázat végül is a saját maga vádiratává lett: a laktanya idei részleges elárusításával SZINTE MINDEN EDDIGI ÉV TÖBBSZÖRÖSÉT ÉRTÉKESÍTETTÉK!

11 évnyi önkormányzati vagyonkiárusítás 1,4 milliárdjával áll szemben Matkovichék másfél esztendejének 1 milliárdos kótyavetyéje!

Matkovich Ilona önleleplező táblázata

Ezért hát eljött az ideje elővenni – a CSAK városházi forrásokra támaszkodó! – VácOnline-táblázatunkat, amely immár VALÓBAN összefoglalja a balliberálisok összes VALÓS eladásait!

A mesebeszéd ezúttal így szólt: „Tényleg ezt találta ki a váci Fidesz-KDNP csapata, hogy a mostani vezetés önkormányzati ingatlanokkal mutyizik? De hát nekik kell a legjobban tudni, hogy minden nyilvános!!! (…) Nálunk változatlan az irány: szigorú gazdálkodás, átláthatóság, költséghatékonyság, fenntarthatóság.”

Akkor lássuk, hogy a „minden nyilvános”-ból milyen a „szigorú gazdálkodás, átláthatóság, költséghatékonyság, fenntarthatóság”, azaz a balos „újbeszélből” magyarra fordítva:

milyen valós számok olvashatóak ki, amiről mélyen hallgatni szeretne Matkovich Ilona:

A VácOnline kimutatása csak városházi forrásokra alapulva a Matkovich-éra (2019-őszétől 2021. utolsó testületi ülése előtti állapotig) kiárusításairól. – A táblázat csak a „nyélbe ütött” üzleteket tartalmazza.

Tehát 1 milliárdnyi Vác vagyonából való kiárusítás! Ez lenne a baloldali „szigorú gazdálkodás, átláthatóság, költséghatékonyság, fenntarthatóság”?

***

Egyúttal tartozunk még annyival az igazságnak, hogy kénytelenek leszünk még – az országgyűlési képviselő iránt lassan már-már fóbiás tüneteket mutató szivárványkoalíciós közszereplők azon verbális gáncsoskodásait újra felidézni, hogy mivel volt képes a helyi baloldal „hozzájárulni” a csónakház építési projektjéhez.

A mesebeszéd így hangzott ezúttal: „a cél elsődlegessége, hogy Vácon új csónakház épüljön, számomra sosem volt kérdés.”

IDÉZETEK

Nézzük hát melyek voltak azok a gondolatok, amelyek nem „voltak kérdésesek”:

AMIRŐL MATKOVICHÉK HALLGATNAK: TÖBB, MINT EGYMILLIÁRD ÉRKEZIK A KORMÁNYTÓL VÁCNAK!