OLVASÓINKHOZ FORDULUNK, HOGY MILYEN CÉLRA FORDÍTSUK A MEGNYERT SAJTÓPEREKBŐL BEFOLYT ÖSSZEGET?

Mint az ismeretes, jelentős közpénzt költött az utóbbi hónapokban arra az Összefogás vezette városháza, hogy a konzervatív, Vácon szinte a teljesen egyedül maradt, legolvasottabb ellenzéki lapot mondvacsinált sajtóperek sokaságának indításával elnémítsa, és teleharsoghassa a maga sajtóit: hazudott a VácOnline.

Ezzel szemben az az igazság, hogy tavaly május óta egyetlen sajtópert sem nyertek meg JOGERŐSEN lapunk ellen, a jelenlegi nem jogerősen nyert perek aránya jelenleg 4:2 a VácOnline javára.

Az egyik eddig meg nem nyert per egy színházunk élére tett csepűrágó érzékenységéről szólt, hogy nem dolgozott áruházláncnál, a másik pedig Matkovich Ilona érzékenységéről, hogy ugyanezt a személyt nem ő nevezte ki, hanem csak a táskahordozója.

Még nem tudjuk, hogy miképpen alakul a városháza pereskedő próbálkozása – mely legalább olyan szellemtelen, mint a szájzár rendelete volt –, de

szeretnénk kikérni kedves olvasóink véleményét, hogy a másodfokon megnyert perekből befolyt összeget milyen jó célra fordítsuk a városban?

Kérjük, írják meg ötleteiket a kapcsolat@vaconline.hu címre, mert a városházától befolyt összeget nagyon szívesen szeretnénk méltó helyre adományozni.