KEDDEN ÚJRA KINYITOTT A FÖLDVÁRY TÉRI KISPOSTA

A pünkösdi hosszú hétvége után – végül (netán a VácOnline ilyen irányú lehetőségre figyelmeztető cikke nyomán is?) különösebb városházi önfényező csinnadratta nélkül – kedden 9 órakor végre újra kinyitott a Földváry téri Kisposta, aminek nyilván nagyon örülnek a környéken élők, teljes joggal.

A legutóbbi bejegyzései alapján Fehér Zsolt körzeti képviselőnek bizonyára nagy ingerenciája lett volna ott lenni a nyitáskor, kicsit ünnepeltetve önmagát, hiszen azt igyekezett kommunikálni, hogy az ő leveleinek és az állítólagosan az ő felszólítására a POSTÁNAK küldött töméntelen lakossági megkeresésnek köszönhetően következett el ez a pillanat.

Nos, biztosak lehetünk benne, hogy nem így van: a szolgáltató részéről bizonyára a covid-helyzet miatti kényszerű ideiglenes bezárásról volt itt szó.

De ha már az újranyitásnál tartunk, annyit azért hozzátehetett volna a képviselő – a városfejlesztő társaság kapacitásával – az eseményhez, hogy lenyíratja a gazt a kis hivatal előtti ágyásban, ám, ezt a píárziccert most nagyon kihagyta, a gaz kis híján benövi a külső postaládát.

Hát, nagyjából ennyire figyel itt a fontos dolgokra ez a neten hiperaktív szivárványos körzeti képviselő.

Fehérnek ezen a héten egyébként nagyjából annyi posztja volt, mint a VácOnline-nak, a hírújságnak, viszonylag ismert a valós aktivitása e felületen, és sejthető néhány igen aktív trollszemélyisége is a közösségi oldalakon, úgyhogy kérdezzük, vajon önnön maga Facebook-pozicionálásán kívül foglalkozik-e hasonló intenzitással a város ügyeivel is a baloldali képviselő?