KISS ZSOLT ALPOLGÁRMESTER ÉS FEHÉR ZSOLT KÉPVISELŐ LEVELEZŐ MÓDBA VÁLTOTT A MUNKAKERÜLÉSBEN – ÍROGATNAK ÉS VÁROGATNAK

Vajon mikor vette észre Kiss Zsolt alpolgármester, alsóvárosi képviselő, hogy bezárt a Földváry téri kisposta? – tettük fel a nem is annyira költői kérdést április 23-ai cikkünkben annak kapcsán, hogy március eleje óta zárva van a mini, ám annál fontosabb hivatal.

Nos – a városvezetés talán legnagyobb tehetségtelensége helyett is – Fehér Zsolt körzeti képviselő a minap megpróbált valamiféle választ adni a közösségi médiában.

Ennyire futotta magyarázkodásként:

„Rengeteg megkeresést és panaszt kapok a Földváry téri »kisposta« két hónapja tartó ideiglenes bezárása miatt. Március és április havában egy-egy levéllel fordultam a Magyar Posta Zrt. központi ügyfélszolgálatához, ám érdemi választ egyik esetben sem kaptam az állami cégtől. Képviselőtársaimmal kezdeményezett egyéb megkeresésünkre pedig illetékesség hiányában nem tudtak információval szolgálni…”

Még nagyobbat lapított Fehér úr/elvtárs azzal, hogy felkéri-felszólítja az érintett polgárokat, hogy ők is tiltakozzanak az ügyfélszolgálatnál elektronikus levelekben, s a cinizmus netovábbja, hogy ehhez még levélmintát is mellékel.

Na de Fehér úr/elvtárs, miért a központi ügyfélszolgálatnál próbálkozik, ráadásul ott is csak ilyen ritkásan, feketén-fehéren megsúgjuk, hogy a cégnek van menedzsmentje is, közép- és felső szintű, regionálisan illetékes vezetőkkel – nem túl bonyolult megtalálni a közvetlen elérhetőségeiket, tessék náluk intézkedni!

De azért szögezzük le, hogy a Földváry tér ügyei kapcsán Kiss Zsolt alpolgármester is legalább annyira felelős, mint Feketén-Fehér jobbikos elvtárs, legalábbis korábban nagyon sokszor bájologta, mennyire szívén viseli a körzet dolgait.

Ráadásul korábban nagyon harcias tudott lenni, legalábbis szájkaratéban, amikor is rendre számon kérte az előző városvezetésen, miért nem rontanak ajtóstul az állami hivatalokba, ha elakad egy-egy helyi feladat megoldása, lásd például a Kosdi úti körforgalom kialakítását.

Nos, helyi úrelvtársak, úrelvtársnők itt a kiváló alkalom példát venni brancsuk legnagyobb celebjeitől, önöknél is nevetségesebb-szánalmasabb főbohócaitól (Jakab Pétertől, Bősz Anettől, Gréczy Zsolttól, Bangóné Borbély Ildikótól, Niedermüller Pétertől, Varju Lászlótól, Kunhalmi Ágnestől, Szél Bernadettől, Hadházy Ákostól stb.) – tessenek földön fetrengeni, rugdosni a hivatali ajtókat, leginkább a kispostáét persze, hátha egy ilyen akcióra úgy istenigazán odafigyelne a lakájmédiájuk.

De leginkább ideje lenne komolyan dolgozni, nem csak posztolgatni, szelet tologatni, sirámkórusozni.