DR. MANNINGER PÉTER (FIDESZ-KDNP) KEZDEMÉNYEZTE A BÍRSÁGOLÁS FELFÜGGESZTÉSÉT A VÁCI OLTÓPONTOKNÁL

Mint arról a napokban írtunk, hogy városszerte óriási felháborodást váltott ki a kórházi buszjárat megritkítása, majd a parkolási nehézség, sőt az emiatt szabálytalan parkolókra kivetett városházi büntetések. A FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselője, Dr. Manninger Péter kezdeményezte, hogy a tömeges oltások miatt a váci oltópontoknál kialakuló és rendszeressé váló parkolási nehézségek miatt a közterület-felügyelet azonnal függessze fel a bírságolást az oltási időszakban!

 

A Facebook-csoportokban is jelentős indulatokat váltott ki e nehezen megindokolható intézkedéssorozat, idézünk egy párat a hozzászólásokból:

„Tudom, hogy ehhez némileg emberként kellene gondolkodni. Volt anno egy Tesco busz, ami vitte-hozta az embereket. Ennek mintájára a városból már hetekkel ezelőtt lehetett volna indítani egy buszt, ami kimondottan az oltópontra viszi az embereket, folyamatosan körözve. Gondolom, ez rengeteg pénzbe kerülne a városnak, de hogy ez egyik t. képviselőnek sem jutott az eszébe, lehet, nem is csodálkozom. Az eü-dolgozókat van idejük szapulni, de ők a szervezés terén nagyon megbuktak! Úgy látszik, nem a segítség, a város lakóiért mindent…, inkább a lehúzás vezet egy osztrák kisváros felé.”

Fotó: Ribáry Zoltán/VácOnline

„Ha az oltópontokon nincs káosz, majd ők csinálnak!”

„Ezt nevezik esztelen, érzéketlen intézkedésnek!”

„Siralmas, ami ebben a városban zajlik! A kórházhoz meg lett ígérve a nagyobb parkoló meg, az út felújítása is! Ehhez képest csak foltok tömkelege és 0 új parkoló! Azt is sokan kértük, hogy ott legalább ne büntessenek… Nem szórakozni járnak oda az emberek! Ezt is lesz..ják! A közteresek meg most már vicc, amit művelnek… Eddig se volt nagy fejlődés a városban, de most már egyre sza..bb!”

Fotó: Ribáry Zoltán/VácOnline

„Emberségből jeles! Ezért lett 24 órás a közterület felügyelet, hogy meglegyen a havi 10 millió bevétel a büntetésekből!?”

„… Nincs lehetetlen csak tehetetlen.”