FERJANCSICS LÁSZLÓ ELŐSZERETETTEL KÖLT PÉNZT LEJÁRATÓ CIKKEK HIRDETÉSÉRE

Úgy tűnik, sok mindenre futja az alpolgármesteri bérekből Vácon: Ferjancsics László városatya lejárató üzenetek hirdetésére költi pénzét a Facebook-on, már megint.

Nem ez az első eset, hogy a balos alpolgármester, Ferjancsics László lejárató cikkek népszerűségét igyekszik pénzért növelni Facebook-on. Legutóbb november elején, az állítólag „független” Váci Hírlap írását hirdette, remélve, hogy a hirdetésre elköltött forintokon az uszító írás minél többekhez eljut.

Ez a pénzköltési szokása úgy tűnik, decemberre is megmaradt Ferjancsicsnak, az ünnepi időszakban sem tud leállni.

Nemcsak a Vácért Lokálpatrióta Egyesület egyik lejárató propagandaposztját igyekezett pénzért megfuttatni, de költött pénzt egy újabb Váci Hírlap cikk népszerűsítésére, sőt, még közszereplői oldala pocskondiázó borítóképét is hirdette az elmúlt napokban.

Mutatjuk a képet:

Mások a karácsony és az év vége közeledtével a családjukra, rokonaikra, szeretteikre figyelnek, hálával gondolnak az elmúlt időszakra, reménnyel tekintenek az elkövetkezendő hónapokra, jókívánságokat küldenek egymásnak és félreteszik az ellenségeskedést. A fentiek szerint Ferjancsics erre képtelen,

neki még december végén is csak a politikai vagdalkozáson jár az esze.

Tudjuk, hogy Ferjancsics László

eddig kínosan vigyázott arra, hogy bármihez is egyértelműen köthető legyen, ő csak a háttérben szerette mozgatni a szálakat, a piszkos munkát mások végezték.

Ez mostanság kezd megváltozni, hiszen kénytelen saját neve alatt hirdetni a névtelen szerzők írta lejárató cikkeket. A közösségi médiában ma már egyre kevésbé lehetséges az árnyékban maradni, a Facebook szabályait még ő sem tudja megkerülni.

Úgyhogy most már mindannyian láthatjuk: a balos alpolgármester egyik kedvenc hobbija, hogy ő maga pénzért hirdeti a pocskondiázó cikkeket.

De vajon akkor hová tűnhettek a bizalmi emberei?

 

Úgy tűnik, hogy a városháza sem akart lemaradni, hiszen szívesen költött 10–15 ezer forintnyi közpénzt az elméletileg független városházi oldal is egy-egy politikai posztra.