SODRÓFA A KÉZITÁSKÁBÓL – GARÁZDASÁG MIATT ÁLLÍTOTTAK ELŐ EGY NŐT

A váci rendőrök eljárást indítottak egy 44 éves nő ellen, aki sodrófával vett elégtételt az őt ért sérelemért – írta meg a Police.hu.

Egy menetrend szerinti helyi járatra szállt fel egy csörögi nő 2020. szeptember 27-én délelőtt Vácon. Útközben összeszólalkozott egyik utastársával, aki inkább leszállt, hogy elérje a közeli vasútállomásról induló vonatát. A nő sérelmezte vitapartnere beszólását, lepattant a buszról, kézitáskájából előhúzott egy sodrófát és többször fejen ütötte a férfit. A sértett próbált karjával védekezni, az érdemi segítséget azonban a buszsofőr nyújtotta számára. Fékezett, leugrott a járműről, majd a nőt kabátjánál fogva elrángatta az általa látásból ismert, rendszeresen a járattal közlekedő, mozgássérült férfitől. Rendőrt és mentőt hívott, közben vigyázott az 51 éves fejsérültre.

Fotó: Police.hu

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a támadót, az elkövetés gazdátlanná vált eszközét egy bokorban találták meg.

A nő a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint a férfi mocskolódását torolta meg a sodrófa többszöri meglendítésével.

A 44 éves csörögi nő ellen a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Police.hu