A DMRV ZRT. IS ELINDÍTOTTA AZ E-MAIL SZÁMLAKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁST

A DMRV Zrt. is bevezette az e-mail számlaküldő szolgáltatást, aminek lényege, hogy a regisztráló ügyfelek aktuális vízszámlájukat e-mailban kapják meg és a kifizetést néhány kattintással megtehetik bankkártyával.

A szolgáltatás nem csak gyorsabb és kényelmesebb fizetési lehetőséget biztosít (hiszen nem kell a csekkel bajlódni, sorban állni a postán), hanem a papírfelhasználás csökkentésével a környezetvédelemhez is hozzájárul.

A szolgáltatás igénybevételét többféle módon jelezhetik az ügyfelek: a cég honlapján (www.dmrvzrt.hu/hu/email_szamla_regisztracio), e-mailben (ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu) felhasználó azonosító szám, név, cím és e-mail cím megadásával, telefonon a 06 (27) 999-688 vagy a 06 (80) 224-488 telefonszámon, személyesen az ügyfélszolgálaton, illetve a https://vizcenter.hu/dmrv oldalon.

Azok a felhasználók, akik a június végén indított és december 16-ig tartó bevezető akció keretében regisztrálnak a DMRV E-mail számla szolgáltatására, kéthavonta sorsoláson vesznek részt, ahol egy-egy okos-televíziót nyerhetnek.

A sorsolások tervezett időpontja: szeptember 2., október 21., december 20.

A sorsolásokat élő videóban közvetíti a cég a DMRV facebook oldalán (https://www.facebook.com/DMRV.Zrt/).