KERESZTÉNY KÖNNYŰZENEI KONCERTEK A PÜSPÖKVÁC RENDEZVÉNYKÖZPONTBAN

A hitoktatók nyári zenei táborának keretében, június 17-18-19-én este a meghívott keresztény könnyűzenei előadók koncertet is adnak a Galamb utcai PüspökVác Látogató- és Rendezvényközpontban, ezek az alkalmak mindenki számára nyitottak és ingyenesek.

Június 17., hétfő: „ÖRÖMÖM, FORRÁSOM” – a Gável család dicsőítő koncertje
Gável András 25 éve aktív szereplője a hazai keresztény könnyűzenének, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola keresztény könnyűzenei képzésének oktatója volt. Testvérével, Gellérttel közös zenekaruk Eucharist néven tevékenykedik. Mindkét fivér nyolcgyermekes édesapa.

Fotó: 777.hu/Hollai Kornél András

Június 18., kedd: „HINNI KELL!” – CSISZÉR Laci és PRAZSÁK Laci koncertje
Prazsák László fontos szereplője a hazai keresztény könnyűzenének, és szerves része az Ez az a nap! mozgalomnak a kezdetek óta. Feladatának érzi, hogy a hazai dicsőítő
együtteseket segítse, tanítsa, képezze, vezesse. Csiszér László dicsőítésvezető, dalszerző, zenész, több, mint 20 éve evangelizál a keresztény könnyűzene segítségével. Több lemeze is megjelent. Célja, hogy minden emberhez eljusson Isten örömhíre.

Június 19., szerda: „A LÉLEK HÚRJAI” – BOLYKI László koncert
Bolyki László az Erkel Ferenc kamarazenekar brácsaművésze, a nyilvánosság számára a Bolyki Brothers énekegyüttes énekeseként és zeneszerzőjeként lett ismert.

A koncertek 19 órakor kezdődnek és ingyenesek!